[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike

想講返福狗
之前由熱身賽開始 坦狗擺明好注重進攻要有足夠既人攝入對面禁區
福狗作為主要既反擊點 好應該長期係成隊波最前隨時ready 捕楝禁區啲波
起碼點都唔會係由佢企禁區頂先
呢球大力臣係左邊拎住個波果陣 其他人都準備好入殺去
見到左翼辛祖有去前柱 般有攝上黎 甚至右邊E先生都跑緊去尾柱
屌你福都係on99咁 由頭到尾冇諗過攝入禁區 身體語言仲要係擺明懶懶閒咁
食屎啦
有球辛祖左邊邊線一打二,正常福應該加速向邊線跑接應辛祖傳波,但係佢係中間散步
同盧卡古一樣,唔係打中鋒材料,只可以打翼
上季已經係咁
屌佢啦 同一時間打翼既辛祖同E都已經做好準備入攝啦
佢做緊乜撚野你話
般狗依球走位錯哂
走右邊變相引多個防守球員夾朗
正路應該走反方向
作為前線球員,見隊友傳入禁區,走入禁區博下應該係本能黎掛
咁我曼又係鳩嘅 全副精力擺係fdj到
一早俾錢搞掂啦 拖到呢家ajax玩嘢
喺曼聯五季聯場都出多過一半場次喎,唔算傷多過踢喇

為正選走就真係唔關事,唔覺得佢喺PSG機會比曼聯多
如果真係年頭講過想走,有大半年俾佢哋搵replacement,而家又到晒價都阻佢走
其實正前鋒既意識係要用時間累積經驗,VPS都係去到大概27-28歲先移返入中間踢大放異彩。

始終就算有殺手意識,點樣同隊隊友配合、走位都係要經驗累積
所以之前講有價好賣,個腦有問題好難改
朗都爆唔起想助攻般
但般個走位想刷鞋咁
點會咁跑交叉
一贏夠就即刻收返起Haaland
得罪講句,有玩pro club既手足都識
之前睇報道 應該係阿積士賣得太多人 同曼聯講唔可以賣哂短馬 antony兩個 曼就揀短馬
係囉 佢繼續走左邊 拉開睇住朗個位球員
之後朗自己射又得
再搵啱時間俾隊友又得
真正世界級
自轉
插上中間啦後面2個追唔切佢,之後個中堅要1個守2個,睇佢跟邊個就另一個空晒
阿積士就標1億 曼出到94m 不過有心賣就唔會直接reject offer啦
一落場
第一下比人通坑渠
第二下鏟空氣
跟住開住上力
佢打翼都係垃圾
入波前辛祖同E拉架都識切入中路做組織
福打翼永遠就係等打反擊, 等馬斯亞俾腳靚波佢
無馬斯亞, 出福就等於打少個
依家快快手叫迪比回家得唔得
迪比冇可能衰過福
希望坦換走辛祖係因為留力一場
正路應該一路直衝右邊走空位(不過佢唔夠快)
到時朗可以交比佢/朗自己左腳射都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞