[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
簽佢打馬狗後備啦
偶像無計 佢入完波都衝過去慶祝
隻馬撚妓中哂回力標
自己隊妓4424 var房

阿狗四隻腳
要踢刷鞋波
驚冇份踢世界盃
柒到仆街
其實哥迪奧拿都好保護下欄,盡量減少佢同對方防守球員做身體對抗,佢既對抗次數同其他強隊既前鋒比係好明顯少好多
阿狗睇唔到睇唔到
四隻腳=支撐身體 唔計!
呀朗俾得差之餘
bruno係咪應該繼續向左邊跑好d

真係好好笑
應該放埋傾落去
真係走得好差
朗快啲定馬達快啲
而家迪比點都好過福哥啦
同埋可以踢到9號
牙朗今場真係搞唔掂 又老抽 又唔夠人爆失埋控球權
般應該加速右邊跑 幫牙朗拉走個後衛 但牙朗呢下攤到凍哂人地都recover啦
本來佢就走啱位,冇啦啦跟去牙朗嗰邊唔知做乜
雪硬
解約金會唔會平過轉會費
琴晚場波睇到幾個要改善同加
正前鋒同翼鋒一定要買,馬撚易傷、球玉年紀大冇乜貨賣、派飯冇背身冇身位做唔到前場傳控,辛祖有態但冇乜人幫手,有幾次比對方兩、三個圍冇隊友現位,Elanga工兵型翼鋒面對打防反縮後嘅球隊冇空間比佢跑
中場般奴入咗球,但表現同球隊一樣中規中矩,大力神控制節奏同傳送喺球隊所須要,但防守一般所以打前一格好過防中位置,麥湯唔比佢做太多野專心防守有時會有一兩次神來之筆,睇得到馬天尼斯向前搶波,麥湯會返後補位同幫手頂波
後防有兩次嚴重失誤,好彩對方把握唔到機會,不過事實係中堅有L馬同華記係穩陣好多,馬拉西亞助攻助守有艾夫拿影子,應該係長期正選,今場對面唔算比太大壓力達洛,所以防守方面冇乜野講,攻擊有幾次唔錯嘅傳送
DDG有神救但要打傳控換龍係必須,次次開大腳基本上都係比翻對面,久而久之就係防守球員接受長期壓力,前場球員要幫手回後防守變相對方防守壓力少,如果好似今場修咸頓打防反嘅球隊就變咗成場波大家都係老鼠拉龜,打傳控能力強嘅球隊今場應該會輸,因為球隊長期受壓,對方攻完一輪,開死球又比翻對面,久守必失
啲走位閪到般奴真係好想做朗袋底,又唔check身後,淨係一心讓俾朗入中
睇番精華真係福交比朗
仲以為卡佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞