[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
真係好撚屈

好擔心對鄰居頂唔頂到

上埸猁撚隻Nunez 出唔到,後防未正式對應過啲頂級中鋒
佢笨重得有如我地隊長
重到個人食死哂係個地到 唔睇好佢
到對曼就會上身pope咁
下埸比賽 原陣

屠夫
其實要睇曼聯班球員對鏝時踢唔踢得返上星期對痢時既速率、效率同埋紀律性。
如果佢哋踢得返既其實唔係無得打,紐卡素同水晶宮係鏝身上入到3球同2球唔係撞彩,佢哋做到既,我相信如果曼聯持續進步下佢哋都會做到
琴日佢第3球都好屈
兩個夾住佢都射得入 又快又有身位
牙梅deal到sesko 未
順便同蘭蛇道歉
You have to adapt and find a certain way to win games and that is what we did today," Ten Hag said. "That was the problem, especially in the second game. When you don’t give everything and you don’t have the attitude for 100 per cent and you don’t have right team spirit, you don’t have to talk about philosophy or game plan or whatever. First it has to be a team and spirit and 100 per cent commitment.

坦狗:先執好你班撚樣嘅Mentality,咁先灌輸到坦師嘅Philosophy
https://www.youtube.com/watch?v=YDRjnQSifNo&t=1s
派飯完全冇得攪,般奴似打正前多過佢
每日一定跑13.8公里
Keep住大帝班火
去撚咗萊比錫啦
我地買利華個前鋒未呀
最撚乞人憎係成日扮跳搶第一點唔係跑多兩步去嗰點到搶
梳公務員 龜啞狗
搵sasa算啦
威威豬
Key埋口罩先
買齊兩個
嚟緊賽程勁密
其實佢邊個位都一鳩樣廢
咁一定係既 哥狗幫人開腦真係好癲
幾年冇買波衫
而家d球會字是咪仲係咁薄咁易爛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞