[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
先唔講拎鏝猁比
阿狗3年無歐聯踢去清瘀血練form 柒幾年做唔做到先
班高貴球迷頭兩場輸完已經無哂信心 講閪咩
又要贏波又要即刻有form又話要用多啲新仔
得罪講句除左識睇比數外 識閪波咩
與其搵人黎比 做好自己信坦蛇係right man盲撐好過
佢係負責引球推進再將個波傳比個playmaker,唔係叫佢做playmaker

上面句野都唔係咁難理解啫下話
蘇狗呢d垃圾害撚死曼
佢地想曼聯一野就跳去阿狗以家個階段
sorry 自膠睇錯
5m loan fee??????
Elanga 幾時longer deal 呀

300k
佢啲波路咪同、連美斯、dele alli、禾確特、史達寧一樣,好彩嘅預到好教練幫佢地開腦,唔好彩好似連美斯咁,希望坦sir教到佢野
小儀麻痺喎
達蛇兩季排第8
上季先第五

我哋球迷高層有冇咁既耐性?
癲軒借出去有冇收錢?
真係笑到標眼水
Ching使唔使咁坦白
唔明點解會係朗前面斜插
Cls
其實有無人覺得琴日都算係咁 好似好多人都唔滿意咁
作客修頓唔係咁易 保守啲係正路 同埋覺得有stick to the game plan 係默契技術差啲 但呢啲都係要日子浸出黎
上季又係頭幾場都係綠木一吓遠射先1:0 仲想點
好似冇
其實牙朗可能自己都唔想出咁多
仲有兩個月就世界盃 傷左就on9
昨日幾驚佢傷膝
可能根本大家夾埋做場大龍鳳
可以等曼聯唔出佢咁多俾大家落台階
乜事都無坦雪佢就實俾人屌死 初哥報到頂唔到幾多下
而家反而壓力俾牙朗自己分左 用心良苦呀
馬拉仔似落左order 入埋落中間做波多過佢唔overlap
點解唔可以學猁軌正常咁用對閘邊路進攻
係要學哥狗推隻閘入中間 cls
右路大碌肯上去攻今季多左幾多攻勢
條三文魚佬上季比人炒魷魚
拍條濕鳩片係咁喊CLS

唔係佢 搞到成舊屎
邊有新血唔敢入黎踢波

得番荷甲仔呃飲呃食
會唔會係因為咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞