[馬天Yoshi>>>>>>>>>麥臭閪狗] 曼聯終極FF轉會窗暨 Glazers Out 吹水區 [1909]

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
同森林收返dean好過啦
最多改做借ddg比佢地 佢地出返dean份人工就得啦
等睇成季加埋出十場都冇咁就5m 轟埋落去自轉佬冇咁嬲
dean都唔想理鳩曼聯,擺明做得正選浪費咗幾多時間喺曼聯嗰到,分分鐘喺森林打得好就去強隊做正選
真 坦攻個陣係用開3223陣式
中後場個3同2配搭可以係
mala mctom
lm varane dalot
呢個情況下 閘就好少上去overlap

mala eriksen
lm varane mctom
呢個情況下 就得dalot上去overlap 今場個入波就係咁既情況下dalot上去助攻

有錯請指教
佢想踢正選姐 比正選佢踢就肯返黎啦
想問去邊間買波衫同印字好?
坦跟哥狗學過野
屌你咁都唔知
坦喺13-15年教過拜仁二隊
[阿朗GOAT] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1461]
https://lih.kg/uABJrAX
#828 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我記得有ching推介21為first choice
Old news
所以好多人話兩個戰術好似下
請森林個CEO好撚過梅狗
性價比 : 21

你好有錢,想比多10~20% 比曼迷就:no.7 / ball3
坦=綜援版哥狗?
唔知西咸如果降班rice仲可以叫價幾多呢
仲未簽到人

屌那星
唔似卡叔回能晒塘
你話曼聯同鏝最大既距離係咩?用簡單既例子去講就係,用今個星期同上星期場波就例子,如果鏝係對住持卡數同永昌宮時遇到既逆境係呢一個既曼聯面對,好大機會係會好似第二周對賓福特咁收場

但鏝就係係聯賽會有一種皇者氣派,佢落後一兩球你都會凝住覺得佢哋係會追得返甚至反吸,但曼聯如果早早落後就唔會有呢種感覺同希望比到人
鏝琴晚d 進攻路數極多
左右路都各有至少3條友能夠突破
肯分波肯現位唔獨食
而且個個夠膽睇住黎猜

曼仲係有幾條友上腳等於控炸彈
你睇得出佢地有波果陣勁緊張

球員質素同戰術純熟度應該係曼鏝最大分別
同樣既情況換返落曼聯度,坦蛇有咩人可以比佢換去做另一種唔同既戰術?
曼城成個中前場都係技術型球員 控住個波好穩好難搶得甩
曼聯正選數落得艾力臣同辛祖護波叫做穩 其他帶兩帶比人逼下就控甩
麥湯一換一算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞