巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=P9dLxilO-s4
有無巴打研究下咩黎

似之前流出既殘端
已經有人開始係qq群賣250兵 執左佢啦

隻私服完全無防外掛
cheat engine 都用到

隻私服完全無防外掛

亂鳩咁封人=防外掛
本身諗住同條友傾合作同佢買code
我接手開新服 點知條友理都唔理我

靠你啦巴打

索性搵台服個code 既然都比人偷到

靠條鐵咩條友都唔理我
哂時間搵台服個code不如集資收購

依家佢個版係咪同台服一模一樣

利申: 無玩過巨商

其實隻game係咪因為太舊
好易有d好離譜嘅外掛
我覺得巨商唯一可以防外掛既方法就係
令到玩家唔需要用外掛

隻私服完全無防外掛

巴打試過?

隻私服完全無防外掛

巴打試過?

改負重 ok
我覺得巨商唯一可以防外掛既方法就係
令到玩家唔需要用外掛

難d囉 咁嘅話肯定要課金>>人力回報先得
大陸人開嘅私服真係玩唔過
d gm貪得無厭 根本無心長做
其實跟返正服嘅營運模式 減價咪算
必需品賺d 福袋唔好太屈 比有錢人買時間
點數武器>打到武器嘅ser可以直接棄
其實兩者一樣咪又係有人買
愈睇愈唔順眼
收左30蚊,俾撚埋哂d狗屎垃圾出黎
個服倍率,掉寶率低,又lag,又冇人玩
客服又西,係度鳩ban唔撚講道理
收撚埋哂d野落福袋,迫你抽之餘機率仲要咁撚低
屌你個西仲好意思話不為賺錢,講撚到義正詞嚴咁
你老母個西就真係拎黎做公益架啦,最尾咪生左你呢個狗雜種出黎

巴打們除左等新ser,仲可以齊齊report個ip 同埋玩DD

最後想講
如果有人接受到呢個setting同客服,你地一啲尊嚴都冇,連狗雜種都不如。因為你地只係一坨屎,一班俾狗雜種恰到上面既廢物

正想講 咁既西服都玩得落手 唔怪得咁多港男做兵
係咪有巴打傾緊合作? 有無野可以幫手?

入面百度巨商吧 有個人聲稱有code 有條link 聲稱賣code 有興趣可以望下

入面百度巨商吧 有個人聲稱有code 有條link 聲稱賣code 有興趣可以望下

其實係最新版 有人賣應該巨商私服開到周街都係

其實係最新版 有人賣應該巨商私服開到周街都係

等巴打開
有無巴打有玩台服?可以教下小弟點起家點玩

起家通常用韓或者明 因為韓d武將對新手好實用 坦怪有權 空怪有申 打王有許 清怪有雷法

明因為有mp女轉舜1冰牆 清怪有東方同項2
對天有劉邦 所有對新手實用既武將係齊呢兩個國家

起家通常用韓或者明 因為韓d武將對新手好實用 坦怪有權 空怪有申 打王有許 清怪有雷法

咁應該打咩賺錢?我見有人收冥海底王鱗50萬=1個

咁應該打咩賺錢?我見有人收冥海底王鱗50萬=1個

蛇女打天下
如果有端賣既話,我真係有心想搞

開過墨香,開左一年,衰係ddos手上

真係要搵 唔係就真係要偷先有

認真,為左完夢,月費模式有咩所謂

偷就唔敢啦,開私服已經犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞