巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
兩倍同正服有活動有咩分別
再嘈呀啦?而家直接改3倍,想high多陣都冇得high

反正之後都要改架啦
不過咁傻仔既搞手都真係第一次見
有搞私服既能力但連基本常識都冇

好似之前個夢之歷險私服咁
不過今次依個仲白痴,明明有獨食生意都可以搞到咁

美其名仿官方,自己一路係到鎖福袋,2倍經,要裝要兵消工就自己慢慢刷,佢就直接後台刷出黎賣賺多筆

我課比正服黎玩都唔玩佢依個
變到2倍 3倍咁樣
仲要成日斷 分分鐘課完金無幾耐同你講個服收皮

變到2倍 3倍咁樣

番台伏啦

佢即刻變左喇?
ON9 3倍經真係玩正服好過

變到2倍 3倍咁樣

番台伏啦

台服個PW唔記得左
我見個gm打繁體字,應該唔會係大陸仔,果種惱羞成怒好似係台仔
我見個gm打繁體字,應該唔會係大陸仔,果種惱羞成怒好似係台仔

支那仔黎

支那仔黎

真係厲害 獨市十日玩完

支那仔黎

真係厲害 獨市十日玩完

十日 應該執左唔少
Btw 屌佢咩 3倍經
唔撚玩 憨鳩ser
呼籲各位巴打刪game

同意啊 等下個服算啦

搵巴打整好過

最好係搵到個有錢巴打開個服
一個禮拜至一個月度
所有野免費唔洗錢
經驗信用度趺寶率都一百倍
等大家完左個夢就算

私服最難唔係server而係個端
不過都幾感慨,號稱一定冇私服而好好玩既game瑪奇同巨商都有私服啦

希望會流出啦,好似之前的吞食咁
自己玩單機,完左個夢佢

有咩夢要完先

我自已就係試哂隻遊戲未玩過既野
玩到最高級 達到最高成就 咁就算完左個夢

好彩果陣日巨完左
結束營運前2個月free item mall
1億經書任拎

同意啊 等下個服算啦

搵巴打整好過

最好係搵到個有錢巴打開個服
一個禮拜至一個月度
所有野免費唔洗錢
經驗信用度趺寶率都一百倍
等大家完左個夢就算

私服最難唔係server而係個端
不過都幾感慨,號稱一定冇私服而好好玩既game瑪奇同巨商都有私服啦

希望會流出啦,好似之前的吞食咁
自己玩單機,完左個夢佢

有咩夢要完先

我自已就係試哂隻遊戲未玩過既野
玩到最高級 達到最高成就 咁就算完左個夢

好彩果陣日巨完左
結束營運前2個月free item mall
1億經書任拎

屌你老母諗起個日用左成晚打馬根
點知第二日出馬袋
已經轉左3倍經?

變到2倍 3倍咁樣

番台伏啦

台服個PW唔記得左

番台伏 仲大把野玩 雖然私服會越黎越多
但正服先係一切

起初自己都想轉私 100倍經 是但打都升250
依加2倍 我不如自己開7福 雙經 團宴黎升

等下個私服

支那仔黎

真係厲害 獨市十日玩完

十日 應該執左唔少
Btw 屌佢咩 3倍經

執唔少?佢公測送9999元寶
一蚊都未賺就要摺埋
我仲諗住到正式刪檔開服個日課金
依家慳返仲好
家陣留返比啲支那人繼續圍喂威啦
只要唔係ON9既都唔會再玩落去啦
經又得2倍(玩正服唔好?) 但寶率唔加都合理
但問題係冇保證
花咁多心機同錢落去
隨時都會執
又唔要會唔會KEEP住更新
公測經驗調高左做5倍 真係多撚謝

真係多閪謝

真係多閪謝

真係多閪謝

原本100倍 食齊藥打食魂有4千萬經一場
而家好似正服咁鳩樣慢慢磨 執柒左佢啦

真係多閪謝

原本100倍 食齊藥打食魂有4千萬經一場
而家好似正服咁鳩樣慢慢磨 執柒左佢啦

岩岩照入去打場冥象 30萬經屌你老母
Btw目測少左勁撚多人 不過照斷線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞