巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
首先連線質數係點大家有目共睹,唔連vpn就成日斷,仲要得兩倍經,我玩台服都成日有活動2.5倍經啦,重要你呢個私服黎架炸,先唔講保障穩定問題,人地玩私服係貪快同爽,升得快打寶快,無啦啦話咩彷官方,我直接玩官方唔好?其次巨商最大問題係外掛,呢段時期冇係因為你經驗夠高同商城齊全又有裝抽,到時元寶仲要1:20,未見過咁撚蠢既私服 淨係跟番而家咁加封書一本20蚊都夠你賺
首先連線質數係點大家有目共睹,唔連vpn就成日斷,仲要得兩倍經,我玩台服都成日有活動2.5倍經啦,重要你呢個私服黎架炸,先唔講保障穩定問題,人地玩私服係貪快同爽,升得快打寶快,無啦啦話咩彷官方,我直接玩官方唔好?其次巨商最大問題係外掛,呢段時期冇係因為你經驗夠高同商城齊全又有裝抽,到時元寶仲要1:20,未見過咁撚蠢既私服 淨係跟番而家咁加封書一本20蚊都夠你賺

大陸狗冇腦架
最蠢係私服流出得,有第2個再出現一d都唔奇
第一個你搞到好好睇睇,冇人會再去第2個玩
第一個玩仿正服? 一有第二個你依個私服就係咁先啦

巨商之所以冇咩人玩係花太多時間
但10幾年黎都未死得亦正正係因為好好玩
你升得快,大可以吸引打工仔因為回憶而日日同你玩
依家玩得既多數都已經係有d收入會課下金咁,大家開開心心比下錢又點
明明係一個好好既機會賺下錢,依家自己斷送左自己既米路
最蠢係私服流出得,有第2個再出現一d都唔奇
第一個你搞到好好睇睇,冇人會再去第2個玩
第一個玩仿正服? 一有第二個你依個私服就係咁先啦

巨商之所以冇咩人玩係花太多時間
但10幾年黎都未死得亦正正係因為好好玩
你升得快,大可以吸引打工仔因為回憶而日日同你玩
依家玩得既多數都已經係有d收入會課下金咁,大家開開心心比下錢又點
明明係一個好好既機會賺下錢,依家自己斷送左自己既米路

取消埋福袋,日用品七福日蹟挑符全部自己比錢買
等下個私服好過
斷到仆街仲敢改番去2倍經
當初有班傻仔課左落去點算好
玩左兩日 見到得兩倍 棄game
2倍經都算 1:20留比你老母玩啦
返台服合馬好撚過
捉到鹿唔識脫角
2倍玩返正服唔撚好
回憶夠啦
熱血巨商經過了幾日的測試,終於所有功能均日益成熟,適合給玩家提供一個完美的服務器了。

在設置方面管理員經過了多方詢問,得出討論,遊戲不易過高倍率,會損害遊戲原有的體系與進度,失去了巨商這個遊戲的意義。

設置
經驗倍率2倍,活動時間3倍。
信用倍率2倍。
充值比例1RMB=20點元寶。
商城方面取消福袋設置,讓遊戲回歸原有的樂趣。

大概會在后幾日完全開啟不刪檔內測,屆時會清理所有的人物數據,賬號數據將保留。
賬號儲值過元寶的會按照比例的%150的返還。

外掛方面的控制,前期將採取舉報檢查的方式抓取,後期採取抓取外掛特征自動封鎖。
我們是鼓勵舉報有獎的,所以當你舉報成功,我們會給予一定的元寶獎勵。
熱血巨商經過了幾日的測試,終於所有功能均日益成熟,適合給玩家提供一個完美的服務器了。

在設置方面管理員經過了多方詢問,得出討論,遊戲不易過高倍率,會損害遊戲原有的體系與進度,失去了巨商這個遊戲的意義。

設置
信用倍率2倍。

大概會在后幾日完全開啟不刪檔內測,屆時會清理所有的人物數據,賬號數據將保留。

外掛方面的控制,前期將採取舉報檢查的方式抓取,後期採取抓取外掛特征自動封鎖。
我們是鼓勵舉報有獎的,所以當你舉報成功,我們會給予一定的元寶獎勵。

玩得巨商都知250升得有幾頹
2倍經
好柒得閒咩
On撚9
無福袋
邊撚個得閒同你整幻牌呀

設置
信用倍率2倍。

2倍經
好柒得閒咩

2倍經咪姐係響正服開哂雙經
有時間都升正服啦
大陸佬

設置
信用倍率2倍。

2倍經
好柒得閒咩

2倍經咪姐係響正服開哂雙經
有時間都升正服啦
大陸佬

屌你老母 我要玩原有的體系與進度 我玩返正服唔撚好
On撚9
無福袋
邊撚個得閒同你整幻牌呀

幾十萬工 人手消

On撚9
無福袋
邊撚個得閒同你整幻牌呀

幾十萬工 人手消

仲要人手打料
一粒鐘兩粒冥石
等下個私服算
最少都十倍啦 仲同你慢慢升
仲玩緊呢隻game都應該做緊嘢啦 玩得私服就係想爽同快 唔通收工仲同你晚晚玩通宵升lv打料咩?
屌你老母班大陸佬有無玩過巨商架
基本上巨商可以話係現存歷史最悠久既一隻game
15年黎都keep住有更新
開新ser其中一個問題就係斷層 新怪無馬都唔洗打 幾有技術都無撚用
依家成個ser新既 你福袋無幻石出 邊個得閒同你打咁撚多料 仲要消幾十萬工整塊牌出黎仲慢慢升到200lv變石
咁樣搞法無半年都唔撚得啦 玩返正服洗2舊水買隻神好撚過啦
仲要你guarantee唔到個服會唔會幾個月賺夠就收皮
個launcher有木馬都敢玩?

用vm怕咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞