巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
個admin串過馬撚

根本on9仔黎
個admin串過馬撚

以私服的标签来看待这个服务器,还是趁早离开吧。会让你失望的。

弱智支那仔
個admin串過馬撚

以私服的标签来看待这个服务器,还是趁早离开吧。会让你失望的。

弱智支那仔

係陸服唔係私服
個admin串過馬撚

弱智支那仔

駛少少幾玩正伏唔好?
人大左都搵到錢啦
是旦快手比人玩一年半載cap完口就算啦
自己又唔係穩定 又唔guarantee 幾時執
正一on9

駛幾千蚊係正伏合隻馬唔好 有錢既日日都3倍經啦
http://www.igersang.com/forum.php?mod=viewthread&tid=193&page=1

呢個post條友屌佢 仲要比gm串過馬撚咁覆
印象中第一個巨商私服,原本幾期待,例如玩下完美250天王同神獸又可以全陣250,點知
Lm
個admin痴q左線
印象中第一個巨商私服,原本幾期待,例如玩下完美250天王同神獸又可以全陣250,點知

其實如果佢肯上返100倍真係狗衝
不過好可惜個gm低鳩能唔識搵錢 私服扮國服
收皮啦admin
淨係開ser第一日先有封書賣
之後又無
都唔緊要啦
我咪玩無想2轉囉反正100倍經掃3次就250
屌你家陣有封書賣但又無左100倍經
留低玩果啲咪淨係第一日買到封書又整到全陣250班大陸狗囉
捉到鹿都唔柒識脫角
根本個admin就係想同班親友團圍威喂掠水咁多人屌既時候,都係得果幾條友護航,總之你比意見又好,呻又好,直接掉一句唔玩就走,冇人迫你玩
打繁體架喎條友。。。
台灣人?
打繁體架喎條友。。。
台灣人?

有人認為佢就係係普雷威到拎隻game出黎既人,同另一個大陸仔gm一齊搞
打繁體架喎條友。。。
台灣人?

其實唔知點解有啲強國人係打繁體
無聊上返去睇
所有主城都再冇人
咁都可以唔整返100倍其實佢點解會咁蠢?

佢地錯失好多機會
本來維持100倍: 玩家數目持續上升,人數多過正服不是夢
第一次比玩家鬧改返100倍: GM聽民意、可玩
依幾日比玩家鬧改返100倍: 都玩下啦,話哂回憶

依家又同玩家搞到咁行
基本上如果唔再立即改返100倍但降低元寶價
依個私服應該比盡得一星期命
無聊上返去睇
所有主城都再冇人

佢地錯失好多機會

依家又同玩家搞到咁行

當買下孫子買下封書,就算$100都好買得哂的話大把人花
食餐午餐晚餐都過百啦,買回憶好值得
100條友比100都已經成皮,仲未計好多課金佬

獨市生意搞到咁,小學生智力都唔會啦下嘛
無聊上返去睇
所有主城都再冇人

佢地錯失好多機會

依家又同玩家搞到咁行

當買下孫子買下封書,就算$100都好買得哂的話大把人花
食餐午餐晚餐都過百啦,買回憶好值得
100條友比100都已經成皮,仲未計好多課金佬

獨市生意搞到咁,小學生智力都唔會啦下嘛

而家仲威,想玩?儲值30蚊先 唔想比就幫我做野宣傳,再考慮比唔比你
為了防外掛打擾,遵循玩家建議,賬號採用激活系統,最低儲值30元即可激活賬號,進入熱血巨商暢玩。

內測儲值過的玩家直接開通,無任何影響。

如果免費玩家,想免費體驗,暫不想投入30元,可投入一點小小的精力即可得到免費賬號。

流程:
在自己的微信、微博、QQ空間、Facebook等等社交平台分享一下我們的遊戲宣傳語。
然後去推廣審核區,找管理員審核通過后,方可給予激活賬號!

笑撚死人咩屌你 本身已經無人玩 仲要收錢玩仿正服
為了防外掛打擾,遵循玩家建議,賬號採用激活系統,最低儲值30元即可激活賬號,進入熱血巨商暢玩。

如果免費玩家,想免費體驗,暫不想投入30元,可投入一點小小的精力即可得到免費賬號。

流程:
在自己的微信、微博、QQ空間、Facebook等等社交平台分享一下我們的遊戲宣傳語。

本來笑佢唔識做生意就算
但佢依家咁樣我真係唔知可以點回應

陰公,電費都賺唔返

流程:

本來笑佢唔識做生意就算

陰公,電費都賺唔返

做乜鳩呀
唔玩咪唔玩囉 當自己有寶咁
個admin串過馬撚

弱智支那仔

駛少少幾玩正伏唔好?
人大左都搵到錢啦
是旦快手比人玩一年半載cap完口就算啦
自己又唔係穩定 又唔guarantee 幾時執
正一on9

駛幾千蚊係正伏合隻馬唔好 有錢既日日都3倍經啦

7福,日積,變身書,商團,鏡

仲有翅膀呢

流程:

本來笑佢唔識做生意就算

陰公,電費都賺唔返

做乜鳩呀
唔玩咪唔玩囉 當自己有寶咁

蝕鳩緊 回唔返個租本

流程:

真係天才黎架
條on9仔坐住左個腦呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞