巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
SER已開
想問下一隊最多係十二隻兵?
記得以前好似多d

我唔記得要食乜野先增加兵數欄位

以前好似有點品限時增加兵數欄

即係一般都係12隻?

佢講果個應該係食孫子.
乜野係孫子呢?
孫子即係加所有轉數將既上限.
唔食既話得3個轉數將,最多可以食3本,變左6隻轉數將
開唔到GAME WO,係咁話OPEN FILE FAILED,點搞呀巴打?
開唔到GAME WO,係咁話OPEN FILE FAILED,點搞呀巴打?

砍掉重練

砍掉重練

file名有中文?

你開邊個?
你會唔會唔係開LAUNCH.EXE
求救,開帳號嗰度由前日開始試咗你地講嘅手機號碼加852係前面,都係開唔到
求救,開帳號嗰度由前日開始試咗你地講嘅手機號碼加852係前面,都係開唔到

我都係
點解打完AC係咁話我無法登入
記得以前好似多d

即係一般都係12隻?

佢講果個應該係食孫子.
乜野係孫子呢?

我講緊兵法二十四篇http://gersang.playwith.com.tw/page/mall/sub/productRead.gs?IsPackage=0&GSuid=68

我都係

CAP圖UP上黎睇下.
利申:可能睇完圖都幫唔到你
手機個到亂打就得

我都係

你試下唔好理個句野 照禁取消
之後入GAME LOGIN
記得以前好似多d

即係一般都係12隻?

佢講果個應該係食孫子.
乜野係孫子呢?

我講緊兵法二十四篇http://gersang.playwith.com.tw/page/mall/sub/productRead.gs?IsPackage=0&GSuid=68

呢個係FOR你組左人之後入戰多一隻人.
自己入戰=12隻.
未食既話↓
組左1個人入戰=每人6隻(計埋主).
組左2個人入戰=每人4隻.
食左既話↓
組左1個人入戰=你7隻(計埋主),佢6隻
組左2個人入戰=你5隻.佢兩個4隻.
太耐冇玩,記得好似係咁
用哂d元寶 申請多左個ac再玩
大家商城係咪都係亂碼
商城無圖乜都買唔到
記得以前好似多d

即係一般都係12隻?

佢講果個應該係食孫子.
乜野係孫子呢?

呢個係FOR你組左人之後入戰多一隻人.
自己入戰=12隻.
未食既話↓
組左1個人入戰=每人6隻(計埋主).
組左2個人入戰=每人4隻.
食左既話↓
組左1個人入戰=你7隻(計埋主),佢6隻
組左2個人入戰=你5隻.佢兩個4隻.
太耐冇玩,記得好似係咁

咁即係12隻係正常啦
唔該哂
商城個啲綠色蛋金色蛋係咩黎?
幾時公測 怕玩得兩日又重新玩過
商城個啲綠色蛋金色蛋係咩黎?

係咪要裝完主程式再裝更新先會唔彈game
有無人禁商城無反應 咩都無彈出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞