巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
GM:才充值了30元 沒辦法
其實佢唔係第一間私服,我唔知道佢地之間有無關係,呢個係同原代理所謂合作既私服,而家都係無人理,我懷疑會唔會有人假借同代理合作,其實就自已另起爐灶,呢個係最早既,大家睇睇

http://www.hkgersang.com
其實佢唔係第一間私服,我唔知道佢地之間有無關係,呢個係同原代理所謂合作既私服,而家都係無人理,我懷疑會唔會有人假借同代理合作,其實就自已另起爐灶,呢個係最早既,大家睇睇

依個邊撚度私

依個邊撚度私

同台服一間代理商黎架wo
亂鳩喧BAN人

個SER得180人在線左右原來

睇落少過封測100倍個陣

仲要今朝DEL撚哂檔又
系統自動檢測封的,180人在線,都沒問題,就你被封,怎能喊冤?

服務態度
好快又刪POST

亂鳩咁BAN人

升到180LV都BAN

正服開哂野1日都可以180啦
仆街無神神bam左我 ,我lv 都未開始升 起緊倉就gg左

真慘 咁辛苦做乜,玩番香港正服喇朋友

真慘 咁辛苦做乜,玩番香港正服喇朋友

我由逐鹿高原開始 係未玩過美韓服。諗住試下新野。點撚知會咁.. 仆街到
就係貪佢開齊野 有十倍經唔想咁辛苦先玩私服.. 而家.....真係含撚啦
如果用番封測個設定
靜係點數變番要錢
依家個gm 應該unun腳等收錢
唔洗咁辛苦又ban人又剩 根本連外掛都唔會有
如果用番封測個設定
靜係點數變番要錢

gm有大志我地凡人識條春

如果係100倍 環課少少我一定課
屌 想玩 快啲開第二個私服啦
如果用番封測個設定
靜係點數變番要錢

gm有大志我地凡人識條春

如果係100倍 要課少少我一定課
屌 想玩 快啲開第二個私服啦
如果用番封測個設定
靜係點數變番要錢

佢可能唔明時間對香港人幾重要 淨係100倍經,已經夠吸引啲人玩,商城收費都冇問題,肯定有人課,啲人完夢係完250lv,唔係完啲天王/怪夢,果啲俾錢買到一早可以係正服玩到喇,啲人要嘅係啲怪250lv,就算你正服你都要on99咁打勁耐先250。
如果VIP 有100倍經,要 $80,會唔會買VIP ?

個服咁撚西 一開始咪會比

依家 不了

依家 不了

個GM咁西,等佢地自己玩

一開始會, 依家信佢老味

睇啲人話好似依家仲係得隻主5倍 笨柒

依家 不了

個GM咁西,等佢地自己玩

一開始會, 依家信佢老味

睇啲人話好似依家仲係得隻主5倍 笨柒

笑撚死 隻主升撚到180 得D兵得40幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞