巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
0708PATCH

https://drive.google.com/file/d/0B1-jbAOJfaKvTjNNNFNIeHdqemc/view?usp=sharing

巴打down完unzip佢話Gersang.gcs個file 毀損依家game都開唔到

UPLOAD左條新,試下

新個個得了THX 巴打

唔掂WO
想問下一隊最多係十二隻兵?
記得以前好似多d
更新完順左
有冇人可以幫手買隻mp妹
搵人up張大田圖睇吓有幾熱鬧先啦
太冷清點吸引老屎忽回流
關左SER?
搵人up張大田圖睇吓有幾熱鬧先啦
太冷清點吸引老屎忽回流

大田冇咩人 係咪個個等緊公測先玩
有無UPDATE既新手攻略

跟任戰任做 佢送個兩隻一轉二轉都升住先
兩三隻mp女
尻升lv

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5079&snA=11394

我睇緊依個同埋52巨商網
我仲停留係神獸個版本
0708PATCH

https://drive.google.com/file/d/0B1-jbAOJfaKvTjNNNFNIeHdqemc/view?usp=sharing

巴打down完unzip佢話Gersang.gcs個file 毀損依家game都開唔到

UPLOAD左條新,試下

新個個得了THX 巴打

唔掂WO

DOWN但壞左
想知商城點解亂碼既
打唔到怪 咩玩法
諗緊玩明男定朝男好
死左ser?
記得以前好似多d

我唔記得要食乜野先增加兵數欄位
記得以前好似多d

以前好似有點品限時增加兵數欄
死左SER
死左SER

開ACCOUNT果陣彈左句野 唔知咩黎 到底AC同PASSWORD出問題定EMAIL問題?
開ACCOUNT果陣彈左句野 唔知咩黎 到底AC同PASSWORD出問題定EMAIL問題?

電話果到要有11個數

電話前面加埋852試試
佢個server喺廣州

IP Address Country Region City
121.201.126.234 China Guangdong Guangzhou
ISP Organization Latitude Longitude
Guangdong RuiJiang Science and Tech Ltd. Not Available 23.1167 113.2500

私服黎架 唔好on9啦
你唔鐘意咪唔撚好玩囉 無人留你
人地個網都寫哂係百度QQ聯絡啦

其實我係提下大家應該連邊個地方嘅vpn啫唔駛無限發揮嘅

快d 搵人同巨商report 啦,好想見到你地班on9冇機打個嬲樣

外掛佬定係俾左幾皮野正服課金?
外掛佬既話就 抵撚你死 係你班仆街搞死隻game
如果係課金既話 sorry 私服輕鬆做到你死課爛課先做到既野
記得以前好似多d

以前好似有點品限時增加兵數欄

即係一般都係12隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞