巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
有條友每個post都回才儲值了三十元,沒辦法 笑撚死
最勁係咁都都未比人禁言

才儲值了三十元,沒辦法。

如果同條友傾,唔知肯唔肯賣code呢
其實有端真係自己開好過 自己整個港服月費形式仲好月費用黎租個server
嘩屌你老母,開AC 都要激活
嘩屌你老母,開AC 都要激活

如果有100倍經交月費又點話
反正根本無時間衝
但係佢依加做諗住做埋d on9野
長長久久
大把人屌跌料慢
孫子都要幾十本換跌料
算吧啦 垃圾ser
我公測第一日玩 去商城抽鐵盒 之後抽到三本掃蕩令 開左本入去 之後佢就封左我 佢同我講鐵盒係唔會開到掃蕩令 跟住就話我外掛 痴鳩線 明明佢個商品有bug 佢重可以封我話我外掛
重有就係依家官方係qq群搵人放遊戲幣
果然識搵錢 留名睇下個被鳩ban
140LV開始打少林 打80LV鈴
打到啱啱200LV 20億經都仲係唔出
頂唔順呢個掉寶率 終於刪GAME

個掉寶率 封測玩個時已經唔知做乜鳩

做少林寺啲任打極都唔出

個掉寶率 封測玩個時已經唔知做乜鳩

做少林寺啲任打極都唔出

咁啲石夠唔夠做任
幾時有新ser玩
點解個朵臭到咁樓上都有咁多人入去玩
點解個朵臭到咁樓上都有咁多人入去玩

咪係 一齊罷玩俾壓力啦
最多咪等下個私服出黎
本身諗住同條友傾合作同佢買code
我接手開新服 點知條友理都唔理我

靠你啦巴打

靠你啦巴打

索性搵台服個code 既然都比人偷到

靠你啦巴打

靠條鐵咩條友都唔理我
哂時間搵台服個code不如集資收購

依家佢個版係咪同台服一模一樣

利申: 無玩過巨商

靠你啦巴打

靠條鐵咩條友都唔理我

應該一樣 只係條友收埋左d封書 可能想好似港服咁賺錢

靠你啦巴打

靠條鐵咩條友都唔理我

係一樣,不過而家拎封書出黎賣,係收埋d裝同幻石,有人抽幾萬元寶都抽唔到一件裝 焗你自己收料消幻牌自己升

靠你啦巴打

靠條鐵咩條友都唔理我

係一樣,不過而家拎封書出黎賣,係收埋d裝同幻石,有人抽幾萬元寶都抽唔到一件裝 焗你自己收料消幻牌自己升

咁既人數要消幾耐先有個幻牌

其實消工都要加倍
愈睇愈唔順眼
收左30蚊,俾撚埋哂d狗屎垃圾出黎
個服倍率,掉寶率低,又lag,又冇人玩
客服又西,係度鳩ban唔撚講道理
收撚埋哂d野落福袋,迫你抽之餘機率仲要咁撚低
屌你個西仲好意思話不為賺錢,講撚到義正詞嚴咁
你老母個西就真係拎黎做公益架啦,最尾咪生左你呢個狗雜種出黎

巴打們除左等新ser,仲可以齊齊report個ip 同埋玩DD

最後想講
如果有人接受到呢個setting同客服,你地一啲尊嚴都冇,連狗雜種都不如。因為你地只係一坨屎,一班俾狗雜種恰到上面既廢物
愈睇愈唔順眼

巴打們除左等新ser,仲可以齊齊report個ip 同埋玩DD

最後想講
如果有人接受到呢個setting同客服,你地一啲尊嚴都冇,連狗雜種都不如。因為你地只係一坨屎,一班俾狗雜種恰到上面既廢物

我就等香港有人開私服姐 有得一個就會有第二個
愈睇愈唔順眼

最後想講

我就等香港有人開私服姐 有得一個就會有第二個

未必 佢個code應該係偷返黎
快啲開個100倍比我
以前覺得巨商一路都無私服 以為以後都唔會有
點知睇到過左咁多年第一個私服出左嚟(以我所知,勿屌)
個私服會經營成咁 好希望會有第二隻私服會出現 搞得更好
呢隻GAME係我玩得最耐既一隻ONLINE GAME
玩吓斷吓 始終係我心目中都無其他GAME取代到巨商
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞