巨商出現私服

1001 回覆
79 Like 9 Dislike
為了防外掛打擾,遵循玩家建議,賬號採用激活系統,最低儲值30元即可激活賬號,進入熱血巨商暢玩。

內測儲值過的玩家直接開通,無任何影響。

如果免費玩家,想免費體驗,暫不想投入30元,可投入一點小小的精力即可得到免費賬號。

流程:
在自己的微信、微博、QQ空間、Facebook等等社交平台分享一下我們的遊戲宣傳語。
然後去推廣審核區,找管理員審核通過后,方可給予激活賬號!

笑撚死人咩屌你 本身已經無人玩 仲要收錢玩仿正服

我覺得似唔多掂,盡地一掠就散水
為了防外掛打擾,遵循玩家建議,賬號採用激活系統,最低儲值30元即可激活賬號,進入熱血巨商暢玩。

內測儲值過的玩家直接開通,無任何影響。

如果免費玩家,想免費體驗,暫不想投入30元,可投入一點小小的精力即可得到免費賬號。

流程:
在自己的微信、微博、QQ空間、Facebook等等社交平台分享一下我們的遊戲宣傳語。
然後去推廣審核區,找管理員審核通過后,方可給予激活賬號!

笑撚死人咩屌你 本身已經無人玩 仲要收錢玩仿正服

我覺得似唔多掂,盡地一掠就散水

D蝗最興呃一次就散
以前d咩假飯、假雞蛋
食一次就知個d
真係得蝗先咁白痴、耍小聰明,貪個dd
又話係遵循玩家建議
一係佢扮有人比建議佢 一係佢真係比D人玩緊佢
做gm做到佢咁撚蠢真係得淡笑
根本點品果啲免唔免費都唔大關係,基本上玩正服用少少錢已經可以玩到天王果啲,重點係經驗。有幾多人會日日連續打怪升lv,升到250啊,大部分都係返黎玩下回憶,打一兩場就升lv果種快感,俾錢都買唔到
私服中的清泉,5倍經,扮正服
印象中第一個巨商私服,原本幾期待,例如玩下完美250天王同神獸又可以全陣250,點知

其實如果佢肯上返100倍真係狗衝
不過好可惜個gm低鳩能唔識搵錢 私服扮國服

我覺得佢而家講一講 更加似係play with 想開大陸水
已經有人賣私服外掛

聽日到底會有幾多人ON
聽日到底會有幾多人ON

明明有得做 自己關家姐
好想玩
好想玩

X2 本身100倍真係會狗衝 完返個兒時夢
但你依家得返5倍叫我慢慢升
你玩埋我個份
聽日到底會有幾多人ON

GAME都DEL鳩埋
家陣仲要比30蚊去開通玩一個無人玩嘅game

不過老老實實 真係好想玩好似之前100倍咁既服
留名重玩,想當年第一隻玩既online game,120lv白銀套裝加妃下郎之劍
留名重玩,想當年第一隻玩既online game,120lv白銀套裝加妃下郎之劍

玩條撚咩而家

巴打遲左啦 先唔講由100倍變5倍,而家直情開始地區批鬥,要玩先充30蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞