[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
係 第一次聽 唔知唱乜都覺得好好聽
除左JK唱歌好 Suga都真係好勁
算啦, 你有數據support我又有其他數據support, 最終都係各自其說, V係我bias, JK係我嘅bias wrecker, 我根本唔想將佢地比較, 我回應只係因為前面提到其他數據所以我先補充IG以外嘅其他數據, 唔想令新粉絲覺得V只得IG紀錄, 仲有最重要, 佢唔係樣樣數據都係支那fans
咁comment數view數比例你點解釋? 睇水份唔係睇呢啲比例?
我都明白
所以其實Army / BTS 嘅世界比較數據 某程度上係好無意思 ... 追星開心就好
其實追星不嬲都係錢嘅戰爭
洗得多錢、刷view唔覺得有咩問題
倒不如話支那多唯毒fans先係問題
題外話 BT21 你地鍾意邊個
我自己鍾意 RJ 同 Shooky 同當然唔少得Cooky
Btw 你好似將啲數據mix up咗, jimin最高view係fake love 1 億, V最高view係BWL 1.4億, JK最高view係BWL 6千萬, V嘅fake love到依家仍然低過jimin, 如果泰吧同支那fans好似你講到咁勁, 咁V嘅fancam應該可以霸佔三甲 然後睇下V BWL comment下各種語言, comment同like比例之後, 如果你仍然覺得佢只靠泰吧刷返嚟, 咁我都無野好講, V多支那fans呢個事實反而令到佢嘅紀錄被講成只靠支那
本命珍但買tata嘢多過RJ
RJ全白色好難keep
唔好話個別成員嘅solo粉, 就算防彈/army都會被其他fandom話刷view谷數據, 所以我覺得前面嗰位無端端講到V嘅時候就提到水份提到支那粉絲好搞笑
呢個珍
但成日見到IG D人Keep到RJ好新淨
但自己洗完質地都變曬....
Unicorn色RJ勁靚
同意
柾國把聲加埋個旋律

奈何真係無宣傳
RJ有珍本人加持
珍係好錫RJ 喺機場見到都要買返隻先
唔係咩問題但一講擔泰嘅就勁大反應覺得受攻擊,就連普通kpop stan都知V係多支那粉洗錢但ARMY居然唔講得
而個圍爐post真係越嚟越似飯圈
大家都係阿米, 希望至少做到將心比己, 我唔知你嘅本命係咪suga, 但想像一下若果你提到suga某個紀錄嘅時候, 其他阿米回應你話suga多某地fans水份高, 你會有咩感受?
我鍾意v 同jk 不過其實所有成員我都鍾意
薯片絲 我就係買咗rainbow(aka unicorn)色rj
唔係將心比己嘅問題,係追咗咁耐已經追得比較理性,邊個成員點點點有咩未聽過吖
但起碼唔會連講句眾所週知嘅泰吧科水勁都覺得係踩緊V囉
好似你話比其他fandom話ARMY刷成績,老實講有邊個fandom唔係?
個個fandom都咁努力stream歌stream MV唔通真係單靠路人咩
好想知你睇完阿米真心話圍爐post會有咩反應
你知唔知YouTube嘅view counter係有時差? 太多人同一時間睇嘅時候counter唔會即時反映出嚟, 甚至出現like數多過view數呢個奇怪現象? 你有刷過yet to come 等等無理由無發現呢樣嘢, 我目擊到YTC嘅teaser同MV點樣頭分鐘like數comment數高過view數, view數頭幾分鐘幾乎無增長
而個原始圍爐post留返嚟齋呵算,唔好影響討論氣氛
我只係將我見到既野講出黎姐
當晚我半夜2點幾youtube 同 博微同步一齊追post,我只係表達下個陣時係咁刺激姐唔洗理我架!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞