[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
你信佢講
睇in the soop條友放假都一日做十幾項活動
由細到大都精力充沛
佢唔係嗰種會日日無所事事嘅人
琴晚live好似飲咗唔少酒,應該係好愁吓
(定我諗太多?
因為難得有樣嘢排第一唔係防彈
而家真係睇得好開
淨係想佢哋開心做自己想做嘅事
成個live都有啲借酒消愁feel 仲要多謝我哋陪住佢睇到最後 聽到佢咁講心都酸撚埋
睇完電影更加掛住佢哋,佢哋喺演唱會真係好開心
演唱會既佢哋笑得好開心
係,佢哋話係工作行程嘅最後一場演唱會果到好sad大黑我屌你老母,你唔捧佢哋簽嚟把撚啊
好掛住佢哋喺concert度痴埋一堆 唱歌跳舞笑得好開心嘅樣
想佢哋快啲入伍之後cb,宜家空白期咁好難頂
miss them too
上劉Quiz
好似係去電視台錄影製作發表會
牙國已經空白咗幾個月
仲長過珍哥入伍時間
每日問候大黑幾時執
閪be 知唔知邊個先係佢米飯班主?
佢咁搞法 真係唔驚佢哋七個唔續約㗎喎
到時慢慢棒新團 等股價跌到仆街啦
衰撚過三大
唔使到期,宜家都捧緊新團打壓彈仔了放彈仔同時捧新團好難咩
不過佢世界盃個live都有講過自己之後就冇其他活動
同埋潑冷水講句我唔覺得佢哋會離開hybe
之前錫仔出歌都好少宣傳,睇唔透大黑咁做有咩好處明明公司都要靠彈仔個名嚟搵食
幫你宣傳又要開支 唔幫你宣傳睇下你可以賣到幾多
如果賣得少=solo flop啦 名正言順減少依賴
賣得多=唔洗我宣傳都照有人買
hybe行每步都諗過度過點用到最盡點會死錯人
我諗得比較邪惡, 防彈應該到咗傾續約嘅時候, hybe製造氣氛防彈已經唔係不能取代可以削減彈仔談判能力
好明顯而家係專登推其他團搵食,一黎可以減少佢哋啲股份對公司嘅影響力,二黎唔會因到時冇咗防彈而令到成間公司收皮。
希望大黑做返個人唔好雪佢哋,難得宜家上升期都仲咁對佢哋,啲報道仲吹到Next BTS
因為上次股價大跌
hybe意識到要盡快捧新團去取代bts嘅經濟效益
個個news outlet都出通稿話Newjeans可以填補bts空缺
Txt同le唔識串都算用心做策劃
一間公司唔可以淨係靠一隊
防彈係idol,遲早都會走下坡,失去影響力同吸金能力
呢啲道理我哋係明
只係做法太過絕情,連基本尊重都冇
最尾呀jin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞