[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
珍個頭好似刺蝟
佢好似肥左
之前有啲過瘦佢自己都想增磅, 長返啲肉好啲, 當然健康最重要
Suga生日快樂
#지민 #Jimin #Jimin_FACE Concept Photo (Hardware ver.)

佢演唱會搵埋IU做嘉賓都唔定
#지민 #Jimin #Jimin_FACE Concept Photo (Software ver.)

有冇人睇緊國仔live
神咁早飲酒,又唱falling
到底hybe係咪雪緊佢
點解當紅偶像可以咁耐冇嘢撈
覺得佢好唔開心
心痛死
究竟係發生咩事
睇到最最尾 佢話因為飲醉咗所以流眼水 但明眼人都知咩事
Jimin <Set Me Free Pt.2> Official Teaser
youtu.be/lwwrbsB342A
仲要係咁叫人打apobangpo
公司雪緊佢嘅話南俊就唔會留言叫佢快啲作歌出碟啦…. 感覺jk陷入迷惘期, 需要時間搵方向
公司雪藏同南俊鼓勵佢有咩關係
之前live都講過自己冇行程,專輯都冇進展
唔好忘記FIFA要靠美國人脈先搵到jungkook
而且國仔唔係一個冇方向嘅人
唱歌跳舞就係佢嘅生命
日日喺屋企唔迷惘就假啦
雪藏即係你想工作都唔俾你工作, 咁你覺得RM喺呢個情況之下, 會唔會仲催佢出碟傷口上灑鹽呢?
究竟你有冇睇佢點樣回應RM叫佢快啲出碟嗰段說話? jk話佢唔想受到計劃束縛, 想按住自己本能行動, 除非你覺得佢講緊大話, 如果唔係我真係get唔到點解你會覺得係公司阻撓緊佢工作, 由2023年新年願望嗰段片開始, jk已經講明今年目標係要free啲, 唔想計劃太多, 唔想俾自己太大壓力
一個由15歲開始不斷向前衝嘅人, 你唔可以排除佢都有一刻想停下腳步休息一下, 想清楚下一步
Fifa通過乜嘢途徑提出工作邀請同雪藏有乜關係, RM同V嘅綜藝, Jimin嘅vibe都係繞過公司提出邀請, 難道佢哋又係俾公司雪藏?我唔係為hybe說話, 而係唔明點解有人會覺得如果公司真係雪藏緊jk嘅話, 其他成員仍然可以若無其事工作
佢係迷惘緊solo點多過雪佢,上個live都有問大家點解支持佢哋
佢都自己開到口話而家好懶咁樣抖下都幾好但作為fans嘅你哋唔信
係都要話雪佢,「睇咗佢咁多年點會唔知佢係咩人」
佢本身都係感情豐富嘅人,頭先個音樂加望住蠟燭諗嘢諗到流眼淚都唔得
就係因為有咁樣嘅fans先會有班垃圾anti吹埋一份話啊國同公司鬧交就嚟離開防彈
唔好忘記佢哋話要solo嗰陣有提過之前chur得太勁想休息
照咁講金泰亨除咗瑞鎮家都冇嘢撈,又係雪緊佢而且唔比佢開live?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞