[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
個 live 有d 畫面好矇 ,
有d位又跳黎跳去
百老匯都有, PC剩係日本韓國有得送
Jungkook weverse live
咦我以為都有
我瞓咗覺
國仔睇落好痛苦
6日唔出門口,冇嘢做
Hybe係咪雪緊佢
有咩理由最紅嘅人,呢半年除咗世界杯都冇工作
真army都再care睇依d紀錄去證明d咩野
班仔開開心心有活動有行程已經夠
人地25歲唱ost拍劇拍綜藝 jungkook好似俾人軟禁咁
垃圾公司
一個鐘意試好多野既好奇寶寶竟然會留喺屋企冇嘢做
唔知點解硬係覺得佢好頹….

如果唔係佢私自開呢個live都唔知要幾時先見到佢
因為bts 3個字實在太有價值
新聞睇下就算 賤種hybe又好其他公司又好 實好多有心人拎黎炒作
Hybe fuck off
邊個俾錢你起新樓?邊個帶你上市?簽到防彈七人係方時赫三生有幸,憑咩要JungKook好似軟禁咁留喺屋企?專輯停左、唔俾開live、開個live都要睇公司面色?認清BTS大過kpop遑論hybe未?事實就係旗下其他所有團加埋都唔夠防彈一個嘅商業價值,竟然咁對JungKook,我真係笑死

大家有冇興香港army一齊聯署屌臭hybe
hybe 對bts好敷衍,

而家上緊套concert live,

畫面廢,中間動畫勁cheap

對比nj txt trailer mv, 差勁遠

好嬲,用bts,army身上揾既錢

俾晒其他團
狗Hybe真係幫彈仔倒米
幾時先有jin hit
不嬲都係我屌防彈就點屌都得,你班牙米講一句護下自己啲仔就犯死罪㗎啦
一心等緊七個solo
點知原來果果無忙到
如果唔係果果有開到live 又會俾hybe呃到
唔好同我講dreamers就係果果solo出道歌
華嚴寺單野發生左之後
一睇佢story硬係覺得佢心情麻麻

希望係我諗錯
想問演唱會電影有無得連army bomb?
冇啊
紀錄係用嚟超越,後有來者一啲都唔奇
我相信防彈嘅神話始終不可複製
此刻army最關心係
彈仔名成利就之時竟然俾人軟禁咁
公司不幫忙solo之餘,仲推晒啲jobs
hybe明顯打壓緊防彈,試圖減少佢哋對股價影響力
新牛pak就大字報,國仔唱world cup主題曲反而冇宣傳
希望防彈唔好再續約了
big hit已經不存在好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞