[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
weverse入面 防彈官方出嘅
應該係啦, 下年focus solo, 24年上半年之內細嗰幾個提早入咁25年就齊人
細個三個合完體再入都得啦,跟返個入伍時間
喊唔出但頭好痛是咪正常 個心無咗一忽咁
3年好快過,我哋點都會等嘅,希望7個人平平安安
我都係 覺得3年好耐
但係諗起佢哋唔駛再俾人鬧 就感覺好少少
其實心裏面想佢哋一次過入 唔係分批入
跟返時間表嘅話94line未出嚟喎
同埋我覺得唔會叫fans等3年等到25年終於齊人之後隔幾個月就到95兩個入伍咁殘忍囉
好快啫 我地等得起
等到既 2025好快到
Covid都玩咗3年

佢哋各自岀下solo時間好快過
我反而覺得依家咁樣幾好
話明2025就合體咁即係會有入伍重疊既成員啦
如果七個一齊入大眾對彈仔個熱度就好快會退
但係有成員keep住出solo/小隊/綜藝既話時間就會好快過
一嚟我地會繼續有得追 二嚟就係對大眾keep住有noise

依家都就黎2023 好快就會等到齊人既嗰日!
釜山cons居然係最後合體cons !!
好傷心無去
好似韓文version 有出入...
韓文version 無講明個個都會2025前入伍同完成服役
只係話希望2025可以合返體
全部都冇寫包單一定係2025年完全體,只係希望係2025年做到。
講真,我覺得一定會delay至少1-2年先可以正式合返體
英文嗰個寫法係有啲唔同, 講明2025年係已經完成兵役 (唔係合體一陣之後再有成員去服役) 而且無咗「但目前难以确定准确时间」呢句, 我自己覺得講唔到準確時間係指無辦法依家就講25年邊一段時間合體, 而唔係只有機會遲過25年合體, 咁重要嘅事其實已經計劃好, 唔會無端端延遲一兩年
Both the company and the members of BTS are looking forward to reconvening as a group again around 2025 following their service commitment.

雖然都估到釜山Con之後會有大事宣布
但係估唔到宣布左都會有啲眼濕濕
但係咪都代表大機會當完兵繼續同hybe續約
感覺機會幾大
利申絕對支持jinhit
點解ceo話成員嘅solo活動去到下年上半年? 即係下半年已經全部入伍?

屌你老母國防部 比佢哋靜靜地入伍得唔得
又要開始利用佢哋 次次都係拎防彈出嚟受氣
講左咩
而家國防部計劃緊防彈當緊兵嗰陣都可以一起排練,然後係當兵期間開海外concert,為韓國帶嚟經濟效益
下 傻撚左 大哥Jin都取消延期 準備入伍
仲要搞咁撚多野
又搵佢哋嚟賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞