[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
之前覺得你on9今次都要認同你
真係雪啊國嘅話叫平時成日話最愛防彈團魂嘅fans點自處
雪咩丫
國仔咪休息下囉
得閒飲下酒chill下
開心就得
要名利同成就已經一早有啦
而家又未合返團

今朝先睇到
少有剩睇十幾秒已經覺得好期待
我咪話緊前面班JK被雪陰謀論嘅army囉
琴晚佢都話唔會通過叫大家等我叫大家期待而啲說話嚟獲得大家嘅愛,雖然fans可能會失望但都想跟自己節奏去做想信自己
死都要曲解佢意思
有啲長氣 但忍唔住想反駁下某啲comment
其實本身國仔自己都講過咩酒都鐘意飲
了解佢就知佢係一個咗隨性嘅人
一個連5千萬follower 嘅ig都可以一秒del咗嘅人
唔明點解早少少飲酒都可以聯想到佢唔開心 比人雪
仲有就係飲咗啲酒 個人emo啲都係好正常
佢之前就係因為讀寫比Army嘅信感動到喊
今次見到Army係咁同佢講好窩心嘅留言
加上佢喺直播入面講咗好多內心嘅說話
剖白自己嘅成長同埋同Army之間嘅連繫
佢眼濕濕唔係都好合理?
可唔可以唔好好似大陸啲fans咁成日作不必要嘅聯想
明明國仔就有講話自己越嚟越有自信 更相信自己可以做得好
作為支持佢嘅Army 咪好好地喺佢身邊比力量佢
如其係到overthinking
不如趁佢直播嗰陣多啲留言 留多啲鼓勵嘅說話比佢
我見佢睇到不知笑得幾甜
智旻嘅solo都準備咗超過半年啦
好嘅嘢要耐心等待
相信國仔一定會有好嘅作品
寫歌搵靈感階段
難過日日出黎唱跳
證明佢幾想做好件事 要親力親為去作歌
更何況以國仔實力到時點唱都掂
真係唔洗諗太多
大陸fans 郁d叫人聯署寫信去公司投訴
我心諗唔好咁癲去搞鳩你偶像啦

金泰亨似係掛住拍拖唔想撈啦
雪藏與否,睇你點定義
Hybe將防彈投閒置散係事實
近幾次live都唔少人覺得jk狀態差
發表下意見就俾人鬧垃圾fans
個個正能量上身幫hybe講說話
難怪呢個post冇人再入嚟啦
追返post我都成日屌hybe同金泰亨變油膩,真心話post又有入去,你喺度扮清高認屎認屁把撚咩
金泰亨冇嘢撈就係似掛住拍拖唔想撈,啊國冇嘢撈就話係公司雪,bias到出曬面
好心你屌還屌,屌到盲反咁就同公海冇分別囉
投閒置散同雪係兩回事,到底你有冇認真咪過啊國喺live講乜,佢點回應南俊叫佢快啲出碟?
冇唔緊要,你等有字幕再重新睇多次啦
既然佢講到出口嘅嘢你唔信點解會信佢日日喺屋企
仲有琴晚影到支vape你係咪覺得金泰亨教壞wuli國仔
Solo出碟有時間表唔可能全部成員同一時間推出, 明顯地v同jk被安排最後推出, 所以呢刻無其他成員咁active, 你就話一個掛住拍拖唔想撈一個被雪…. 原本只係覺得你被人帶風向, 依家真係覺得你好垃圾, 為咗自己面子死雞撐飯蓋踩低成員
被你形容為掛住拍拖唔想撈嘅金泰亨除咗瑞鎮家之外最近接咗兩個代言, 6月舉行fan meeting, 上年年尾送咗聖誕歌俾fans, 上咗電台節目, 去咗巴黎拍攝(未公開詳情, 估計係MV), 到佢下半年solo活動正式開始時, 你係咪會話佢散咗拖所以先工作?
上兩星期晏晝直播jk咪話咗自己做完直播就要開工,所以呢次直播唔可以做太耐, 佢都講咗自己開工, 前兩日又好坦白同fans分享自己對工作嘅想法 (唔想計劃太多想根據直覺行動), 估唔到仲出現雪藏陰謀論
hybe咁撚貪而家仲有咁大筆債要還都唔推啊國出嚟chur爆佢反而雪啊國
真係好公司
Jimin - Set me free pt. 2 MV

https://youtu.be/UaywgAqcLxI
Jimin 型撚到仆街
真係型到癲….
無論係歌聲 表演同歌詞都太震撼
睇完完全平伏唔到心情
先行已經咁癲
先行咩意思?
唔係主打?
pre-release track嚟
下星期五嗰首先係主打
好羨慕畫朴智旻lin頭嗰個staff
係我
係我畫既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞