[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
應該話V最多支那fans,如果講人氣應該係JK勁啲,啲歌之類嘅其他數據睇得出
歐美就rap line紅啲,亞洲就忙內line紅,Jin日本都好紅
珍個樣勁後生 仲好似越來越後生
唔知以為係忙內Line
舊年對戒指好似幾靚
我鍾意上次粉色系韓服多啲
我覺得V同JK叮噹馬頭, 但本命係V嘅我想補充一下, 除咗IG followers之外, Spotify followers, google search, fancam views數, 甚至billboard hot 100 solo歌排名 V都係忙內line之中最高, 我估好大因素係V有好多非army嘅路人粉
呢個肯定無關, 上年12月開通個人IG嘅時候V已經破咗兩項健力士紀錄
https://www.guinnessworldrecords.com/news/2021/12/bts-v-breaks-two-world-records-with-instagram-followers
fancam views你見識過V啲支那粉就知佢水份係最多
最多過千萬view數fancam, 最高view數fancam…若果你覺得呢啲紀錄全靠支那fans谷出嚟我無嘢好講 V多支那fans但被你講到佢只得支那fans
我話佢水份最多冇話佢得支那fans,講到你本命真係唔好意思我都係返返去真心話post先
佢應該係話水份嗰啲通常黎自支那啫 如果冇get錯的話
唔好鬧交
其實每次問關於bts啲野,大家都好nice 又好踴躍回覆,感覺好好
之前去有啲post問其他歌手,比d fans鬧 想了解下都比人鬧 之後就冇再留意嗰個歌手
所以有時fans都會幫自己個偶像加分or減分
再重申一次, 我覺得V同JK係兩大top分唔同高低(亦無呢個必要), 我quote呢啲數據只係回應你嘅「其他數據」呢句, 想講出V唔係只係得IG followers多, 而你又搵支那fans多呢個原因出嚟擋, 你呢種行為簡直充滿支那味道
各有本命追星快樂
其實真係咁多支那fans刷view咩
Google, Spotify, YouTube, Twitter全部都要翻牆
唔係多數睇bilibili同微博咋咩
利申真係唔熟支那fans點追韓星
算啦, 你話佢支那fans水份高其實咪就係想將佢嘅YouTube數據attributes去多支那fans呢個單一原因度囉, well 不過至少你無話Spotify, iTunes, google等等數據都係因為多支那fans
佢地有部分會翻牆, 但唔係咁多, 至少我見到微博好多泰泰fans因為近日發生嘅事佢地先問點樣去外網點樣開帳戶幫泰泰維權同睇外國網民反應
唔好介意, 原本只係想以事論事, 按住自己喜好揀本命就好, 無需要理會邊個係最受歡迎, 正如我喜歡V嘅時候我根本唔知佢係紅啲定無咁紅嘅一個
其實有,佢哋有組織同恆心過香港ARMY
會刷埋Melon,加上忙內line3個吧成日鬥都係泰吧鬥贏,BWL最高views好多都係泰吧刷返嚟,應該好多老米知泰吧為咗V洗唔少錢
好奇一問, 你點知BWL好多係靠泰吧刷返嚟? 每個吧都會呼籲粉絲刷成員嘅直拍, 憑乜話嗰1.4億好多係泰吧刷? 你有數據分析? 我反而聽過好多泰泰fans(不論國籍)係因為呢個直拍入坑
仲有, 2021年2022年google search最高次數, Wikipedia個人page最高view數又係靠支那fans翻牆刷返嚟?
正常嘅 一定會中意某一個member多啲
正如我雖然唔太熟bts嘅野,都會中意RM多啲
見佢地一齊排舞,跳得好齊,又好認真,就會個個都like
反駁多你一句, V嘅BWL直拍嘅comment數like數比例上都係高過第2位嘅Jimin (fake love)同第3位嘅JK(BWL), 真係唔知你憑乜話佢水份高 做人唔好噏得出就噏
鍾意邊個多啲無所謂, 但唔好踩其他成員就得
唔好介意我補充一下...

V上年尾出的Christmas tree 係Netflix上架的韓劇OST, 同JK的一個 無路人識Webtoon的OST (Stay Alive) 好難比較 仲要 Stay Alive 喺 BTS自己排的Spotify playlist (This Is BTS) 俾人擺到 260 幾位 (最尾嗰幾首, 其他今年出的Solo完全唔係呢個待遇), 但其實 Stay Alive 的Streams 已經差唔多一樣.... (stay alive 今年2月先出)

其實JK 自己的Spotify account 今年2月出Stay Alive 時先建立 ... V嗰個已經有左好幾年 同埋多D solo歌 under 佢profile。 與其比較Followers, 不如睇下Monthly listeners , Jk有接近2千萬, V有2百幾萬.. 就算未出Left And Right 前 JK 都係多啲... 之前只係靠一首Stay Alive 咋

再加上JK自己獨唱嘅BTS歌 係under BTS profile... 例如BTS其中一首最出名嘅 Euphoria 係JK獨唱, 但就一直計落團歌...

Twitter上面都唔覺得JK 少Fans ...
就好似今日post...

題外話Stay alive超好聽🤚🏻
仲有.. 差D唔記得
JK連一個Unofficial Fans自己 upload - 只有audio 嘅 still with you 都有146M views.. (
https://youtu.be/djKdPZiJdvA

Falling 一首audio only 嘅Cover都有57m...
https://youtu.be/22VOzqS_9ms
Fake love fancam原本係56爭得好貼,BWL fancam7高過6,但一夜間高咗勁多views,泰吧號召人上"油管"刷同其他泰唯多謝泰吧做到嘢嘅全部支博都有得睇,加上你有見識過就知唔係噏得就噏
以你咁講Mirror都好多留言同views架
我冇踩V啲乜,淨係話泰吧洗好多錢(而個淨係今年Proof銷量都知)同V水份高啲
希望你過多幾年冇咗fans濾鏡之後依然保持到天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞