[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
最中意RJ!真心勁q 不過bt21 d野 成日覺得香港line store得好小款買
所以我唔明點解咬住泰嘅BML直拍唔放, 而明明like數comment數比例上係高過其他, 呢點又視若無睹, 講到泰吧咁把炮隻手遮天都又解釋唔到點能BWL穩坐第一之後又刷唔到泰嘅其他fancam上哂top 3
咁我都係解釋返俾你知點解會出現幾分鐘突然多咁多views呢個情況以免其他人被誤導, 所有多人睇嘅片包括防彈MV都會出現呢個「吐view」嘅情況
你唔好扮理智扮清醒啦! 憑住Weibo呼籲粉絲刷片就話水份高, 但明明個個都係咁做, 扮客觀講數據但一提到數據方面嘅反駁你又解釋唔到
就住fancam水份呢個話題我只回多一次, 唔憑個人感覺唔靠微博留言, 只quote數據

V BWL view 1.4億 like 151萬 comment 95K
Jimin fake love view 1億 like 75萬 comment 55K
JK BWL view 6千萬 like 63萬 comment 39K
RJ真係勁得意
係外面啲人都覺得好可愛嘅程度
我啲frd見到我啲RJ都係咁話好可愛
呢個真 我有見過家長帶個幾歲既小朋友 去line store 買rj 公仔比佢攬
個個都咁做同我話泰最多支那粉水份最多有咩衝突?我有話其他成員冇支那粉冇水份?
一開波我又唔係覆你,係將我追咗咁多年睇到邊個成員喺咩fans前面會紅啲咁講出嚟,你就玻璃心衝出嚟覺得我踩V
成日話咩留言比例點點點,你咪拎而家同當年出條片嗰陣比啦
都係嗰句,Mirror都好多外國人留言,佢哋紅到出香港了
我繼續返去隔離post扮理性,希望你得閒過嚟mon下post睇下ARMY點"踩"V

我上Line friends Jp買 或者Amazon 日本 (後者小心假野)
自圓其說自相矛盾, 覆你都嘥氣
好鍾意呢張
好正
https://youtu.be/DSkhLv9Uz0w

suga講英文真係幾好聽
不過0:36 講we believe it will inspire you講到it will​ fire you 咁好得意
重眼點唔係佢話V多支那粉絲, 而係話佢Fancam水份最高, 又攞BWL出嚟作為所謂證據, 你睇清楚佢啲回覆先啦
回埋你呢句, 你quote嗰個google most searched係2021年mid year (up to June), 而2021年全年係V, 所以唔關計法事
入坑之前覺得tata好樣衰
入坑之後有濾鏡就覺得佢好得意
平心而論睇就係RJ同Chimmy最得意
係 我都覺得佢地最意 不過個人麻麻地鮮黃色
Shooky覺得有D似Mario 嗰隻Goomba
有冇人抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞