《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
真係,呢2星期先開始係DC同人排,真係好多牛鬼蛇神
DC入面就算係跌分多 態度可以但夾唔到起碼只係大家打法唔夾日後好相見就算
最驚遇到啲冇2句嘢講,自己單機咁push人 就算down咗人或者俾人down都冇聲咁,仲辛苦過單排至少開mic屌人會冇壓力 你睇到佢咁玩真係冇咩野講
仲有一種係明知唔夠打拉曬仇恨累街坊,佢自己就鬆人繼續打單機
之後同其他人排傾計先知呢啲人已經係群出曬名有前科,講到底打apex真係要識人,依家有啲名見到都唔敢同佢排
係呢到搵巴打打算啦
新手想問 點解每場都要跳最多人既地方 然後佢地就係咁死有咩好玩 一齊扣分
有啲鍾意打人剌激,亦有啲覺得自己槍硬想打落地戰拎幾個頭跟住龜分,仲有啲高手或者車隊打人搶盡資源兼升甲跟住成場週街車人
遇到跳多人point果d jump master
只要落地即死我一定會開mic屌

「以為你好撚勁添」
不如話你自己都廢
我係廢果場就唔會屌人啦on9仔
係咪覺得自己心水清好有正義感
搶jump master 來做 自己pick 英就得
條友要roll點點都要一齊跳 最多輸咗屌兩聲 呢啲落點打贏當執到 打輸就下場
你係咪會屌啲女着得少衫所以俾人強姦果d油毒
行埋一二邊啦俾粒膠就你啱咩
有巴打係話因為你廢啫
同jump Master無關
都唔係架,見過痴線佬Jump master同勁多隊一齊跳hot點 嗰時直接同另一個人單飛飛走咗,跟住由佢自己down成場當打少個
懷疑又係大師扮廢
咁係有另一個同你一齊單飛先做到
你自己單飛去龜分都冇咩可能龜到頭5頭3 最多咪第10名扣少啲咁 浪費咁多時間去扣少啲啲分 不如博一博睇下贏唔贏到
真係唔夠撞先再自己走佬
起碼叫有玩過吓遊戲
今日打左陣又跌多200分
唔撚打了
就快輸到落底分
試下夜晚先打? 我日日夜晚打 打白金飛啲偏位 跑下圈啲人已經死一半咁
又傳出通行證skin換色?吹左咁耐都冇條
係加拿大
咁硬食ping 換下區試下
已經打緊港ser
岩岩加返200分回左血
wingman同longbow 拎住速度差好遠
真 但係尾圈好玩好多,但係controller好似唔識miss咁,超難玩
你係咪遇到我啊 我成日都逼鳩d隊友跟住我沖
其實有一點最重要係重量,可以拎住wingman做身法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞