《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
無為都介紹過個幻像大師
以前eva未nerf之前都鍾意玩
但上季轉左玩pk返唔到轉頭
有冇人更新完會彈game
日服既白金場都有鳩衝 認真呢?
點解我打親場場都係鬥龜到訓著
無丟包就無問題 習慣下就得
不過如果日服嘅隊友你都覺得衝得滯 美服未必岩你
唔係全職咁玩fps 唔太建議24/tn

27/32玩其他game 體驗好好多 睇YouTube 又爽啲
試吓重登啦
我琴晚都係咁
重登完又有了
人地隻octane就wing man 6槍殺2件
同隊octane 就係豬閪隊友
2k整部3080都144hz 到啦 不過mon 買靚小小都要差唔多4000

11000買3080可能要加小小
定你等下先等多半年40系出來
定其實E家個個打上去既大部份都用緊 係得我咁ON9仲未改檔
以前有改cfg 去改texture 令到fps 加多小小
但係冇改過superglide 嗰啲
不過之後重裝咗就懶得搞 連steam 指令都冇入
講真隻game 槍法嘅門檻已經低無可低
仲用輔助軟件真係好撚肉酸
指令用嚟加FPS都理解到
用嚟做superglide 又係柒嘅
做唔到就咪做啦
有啊 例如一開波個個以為自己係hal/timmy
Land frag east/west
冇槍啊 即死啊個啲
大佬 入去玩一分鐘 扣40幾分
打到十名內如果殺唔到人都係扣30幾分
好撚辛苦

咁當然我都廢carry唔到佢地
因為四方百面十鳩幾人咁打埋黎
所以tsm algs玩world edge成日比人rat/3rd party都正常 因為個地方太撚正中間 屌
我諗啲人通常都係想用佢被動啫
做Seer好攰,而且玩Seer要做主call
同啲人排唔跟Seer自己行見到人又唔等埋單push,好辛苦咁跟到就唔夠打秒退,Seer本身又冇走位技硬食 打輸咗係度怪我唔做嘢
Seer隻英係check到人但本身都係輔助英黎,個個都覺得用Seer可以控制曬成個大局咁
從此幾勁都唔用呢隻英,玩生命線好過
單排狗會好啲
pk一野轟99,好爽
撚駛咩 槍硬即一切
origin更新完apex開唔到game
每次撳遊玩都會自動download 60gb修復檔

然後就係到loop 遊玩->更新->遊玩->更新

有冇巴打識搞
直接問油耳拎list 10k砌到3070啦
直推240fps冇問題啦 5千內已經買到個靚240hz mon
槍夠硬乜鳩都唔太重要
重裝完都係咁
係咪我錯覺
收圈好似痛咗好多咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞