《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
唔覺好玩
咁多隊以為自己打緊algs
真 大群好多d唔知幾多up,但係佢其實都係唔勁,上半季我係大群搵人打卡咗係鑽5,自從搵到固定啱style就冇再係大群招人,今季都終於上咗Pred
送分童子
白金場都重有呢啲人 傷害重唔過100

落地冇槍上去拳交 死左話你做咩唔一齊衝
屌 Ching咁撚勁我仲未搵到
日日打打下就會勁㗎啦 上半季我都覺得自己老打唔上去了,今季反而均傷800幾上咗Pred,下年我都30啦
隊友唔洗特別勁 最緊要夾style,大家一齊進步姐,同埋caller真係好好好重要,我好需要有個叫得停我既caller
。雖然master場都係成日衝上去1打3🤣然後sorry我太衝動, 前日我地正面打贏咗bolin果隊,笑咗勁耐
巴打點樣搵到班固定嘅人可以一齊打?
邊緣人日日DC大群撞人話想夾到好似買緊六合彩咁
真係日日試唔同人 所以上半季卡咗好耐鑽5
有D人試過一次真係知佢on9咪唔好再入佢房,佢哋可能都見我成日鳩衝唔入我房
pred
白金3返啦
單排仲好打
下年情人節冇人追唔驚lu,可以裝pred尾入NG場
整到槍唔似槍成枝玩具咁,就黎步CSO後塵
咁個問題會唔會出喺個大師到 又或者你哋夾唔埋
可能少咗一個大家打到仲開心
ching幾耐無玩
呢幾把係之前pass既100lv 110lv skin黎
唔鍾意咪原裝skin
我依加係單排打
打到夾ge就邀一齊打
打返500幾分
講真嗰排mon同shiny都好大責任
兩個明知有大賽都完全唔掂apex
而家好咗好多
試過有次我講咗第二個隊友位置遠唔好去2v3
我拉返後之後條友自己一個1v3 down咗跟住喪屌
我講咗幾次sorry佢都仲屌緊
屌到淨低duo比佢嘈到com唔到
做jumpmaster有個問題係遇着兩個隊友死都唔肯分開踢住搶鳩你loot
咁似我既 但係我down咗唔會屌人,反而會屌自己點解冇打曬三個
正面打贏市長有冇片學嘢
唔知佢有冇開台 但係Winnie應該有 可以搵下佢哋VOD
見到有隊幻象應該係我黎畢竟比較少人玩呢隻嘢打rank
鑽場未試過搶住loot
白金就多試過3個跳同一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞