《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
今日除左有場有人carry我 差唔多場場都撞到弱智 完全唔知佢地啲分點打上來
仲要撞得幾次得幾十級既撚屌掛住雙錘來車人
我就係個啲弱智
打龜小小唔該 會倒就唔好上
我開龜算
單排頂到上白金真係極限,感覺到啲對手係同金牌以下兩個水平
仲要得返幾日 個個衝住去送分
Feel多排個lobby
金銀銅就輕鬆炸
pander真係好撚勁
Torrent贏左場
仲要14殺
B2B
我琴日打加咗600分,差1100分上鑽 得番幾日炸
我D廢閪以前打鑽都覺得攰
而家10600真係有D氣餒

不過今季帶住個新手fd 帶到佢一齊上到白金都算了
TOR SP打得好好
Keon都打得愈黎愈有信心
Keep住落去呢隊真係有能力成為最top既隊
以前打鑽4場好辛苦
今季上鑽要11000分反而feel到唔算好難打
係唔算難打
但係多左幾千分要打 場數多左係事實
成日都跳埋啲槍林彈雨既地方,次次扣我30分
單排由搶跳傘開始
我都係白金一係咁撞到白金四同金四隊友,打到白金一中間我已經頂唔順
佢地跳破碎我一開波幫手殺左三個然後再被黃打輸扣47多謝晒,
明知硬打大機會會死但又唔想rat全場,仲要鋪鋪比呢D垃圾雙排打到心態崩撚晒
下季都係咁樣計分打casual爽下算,單排打rank慘過做狗
總有一班以為自己好撚打得跳落去打幾隊既人
自問打開短TKK槍game ,貼臉打落地戰就算白甲都有信心挑贏紫甲 但係呢隻係三排遊戲就算單挑幾自信都唔夠薑成隊跳hot點同人開拖 瓜1、2件又要成場單機
睇下今晚雙排條友玩唔玩到 佢好似差1600分
佢話1日上1000分就得 然後我自己偷偷地爬咗小小先 廢事到時趕唔切
被人癲狗流狂車幾場 無了
https://youtu.be/XJKcmaBTeew
呢條片係咪證明咗其實頂獵唔一定要槍法超誇張宜家先知原來dooplex咁撚泡對比起其他職業選手同埋頂獵
相反Skittle真係勁到仆街好似
都季尾啲人渣咗好多都上唔到去?
但係當你贏到之後你單排啲人都會俾啲勁人你

講真我都係車上去鑽石 打落地膠先正容易賺人頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞