《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
wingman 算係唔係好洗鏡啦
場場都落地死
3排都係咁
唔好再諗住大群有正常人,十個九個垃圾,多數真係勁啲個種會叫人dm搵,我S12上半開始玩,最後下半上咗大師,S13上半暴風點諗住係大群搵人一齊上去,點知一大堆玩咗好耐嘅水大師做指揮送頭又賴人咩都推波比人,最後自己都係單排練,真心大陸仔仲好溝通過dc班on9。
睇彩數,組過隊好夾5場3雞
如果硬打落地戰槍又唔夠硬咁冇計,一開波儘量跳冇人既龜下就算曬時間起碼扣少好多分
同埋我同Dc啲人排如果連續3-4場都係扣分而且冇咩計傾會搵理由走人,證明咗大家路不同
落地冇人
撞完一隊就死晒咁解
冇計,邊緣人係咁慘
如果識到啲好夾會加fd,但佢哋本身有自己嘅圈子上分所以都唔係咁易可以一齊排
白三白四被頂獵車爆
係 我都係要單機打以前打開嗰兩個一個要返工,一個冇哂passion。有得打都唔會想單排不過依家單排上到鑽2好撚有成功感,前幾日比董哥哨兵爆頭 開心過食G
可能我老了
一搵到工就均傷kd不斷跌
狀態冇好過
咁師兄你幾勁,我自問槍唔硬打咗成個星期白金2跌到白金4,前2日先升返上白金3
wm最屈就係佢開鏡身法
正常鑽石打依家嘅白金場都唔會扣分了
我個fd上季大師
岩岩白金2一半輸到落白金4 0/3
唔算勁啦,又唔係車上去。都打咗好撚多場 輸多場就鑽3。依家玩緊白金 ac輕鬆吓算數,同埋有樣嘢幾推薦,我本身fps144,依家轉哂做低畫質推到去299fps,唔知點解準咗好撚多。有興趣可以試吓
正常大師應該可以車
佢依加白金4 0/3 game都冇開幾日
我 RTX2080顯卡,平均fps 105
師兄點較個設定提高fps? 例如set 1080p解析度模糊啲個畫面人物橫肥咗或者細節、陰影較到勁低?
呢個我又唔係太清楚,我3060 ti。淨係將嗰啲轉晒做低,同埋啲人話記得關咗個反鋸齒話會睇得清楚啲。
會唔會係太有自信撞人推人 試下打穩陣啲
見到乜就熄乜啦
只要fps夠高,咩畫面都冇所謂
新天地黎
單排上到白金2or3 d人真係正好多
金果d真係好難頂
2080應該上到240
你咩u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞