《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
琴日大群同啲同牌人三排衝咗成日,由白金1頭跌到白金2中間 決定放棄冇時間
普通白金仔見證各種大師車隊車人,頂獵都見到 唔係話季尾會易衝啲咩
好似仲多咗牛鬼蛇神
而且好常見唔知係咪bug三個人一齊守緊點都聽唔到任何腳步聲,就算貼臉唔係見到佢同開槍都係冇聲先顛 唔係冇努力過真係上唔到成個人勁灰
今季仲有幾耐完
白金4半條左右咋
今晚試下拉埋個金1 fd上白金先 下季先扔低佢上鑽
sound bug as always
請問咩卡
三排都趺咁多分應該就係大家d觀念都唔係好掂
同埋宜家都建議一定要有seer
就算聽聲都有bug都起碼會scan到人先
我想問點樣先可以唔俾人入我個隊
下季有尾氣了
rank無得唔俾
係唔俾人加入我隊伍再排
我見有啲人係無(加入隊伍)呢個選項
Fd list 個版
左手面 派對私隱 >邀請?
我琴日都見到個頂獵章係白金champion
不過唔知係咪競技場嘅

我同雙排嗰條友琴日一齊上咗鑽了
痴線最尾兩日啲牛鬼蛇神出哂來 早知就早小小打
就係兩樣都試詔好似一樣
正常係Show 邀請
朋友就入唔同到
建議季中就要開始打了
即係我轉番做邀請就朋友都入唔到我個隊打?
其實都分別同過曬唔同差唔多依家都係白金1、2既人排,觀念、打法上面真係冇咩特別問題 係時不與我俾車隊車、打緊人俾後面夾三文治,或者打完即時俾人黃雀呢啲黑仔野十之八九好常見,好多時唔係話可以即時抽身或者反打到

就算拎到頭 卡到尾圈8隊都仲扣2分 如果一落地戰或者頭1、2個圈死仲扣得勁 加加減減冇頭三都係係咁跌 另外有Seer如果唔係時時360度睇位都係有機會炒車,至少唔可以賴玩Seer玩家廢嘅問題

講到底只可以怪自己實力不濟冇緣上鑽
琴日係第一次 成日不停比大師隊+細帳亂車
3個一撞埋來2秒死哂 唔識玩呢個遊戲了
好唔該哂
俾車隊車就無得講
但如果你話係打緊交俾人夾呢d係可以避免到
因為你會留意到一開始係有無其他隊跳附近
咁打交就一定要快手,打得耐俾人夾俾人黃係好正常大家都彊持左一段時間就建議撤退再搵機會
同埋玩seer果個其實好重要真係要成日睇位一scan到人要即刻講,如果成日面對面撞到人或者經常性俾人地偷襲到都肯定係隻seer負最大責任
???

改大左骷髏鎮 龜咩啊
落去打啦
有冇人好期待s14 先
除左volt落返地無咩野值得期待
好似話又改計分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞