《Apex Legends》討論區 #78 準備S14

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
單排終於上到水鑽
ps焗住玩日本ser, 鋪鋪都好似simulate緊ALGS
好似自己都有份打ALGS咁
其實有咩方法可以由season 0 開始睇返個故仔?
打到season 11先叫做知道下人物關係
上到白金2之後 唔知點解成日有契弟帶我去跳streamer house/construction
屌你窮到仆街仲要有人roll
我仲要唔係好識打呢啲繩樓 次次跳我就知今場要仆街
日ser 風氣應該係最貼近大逃殺個原意
大逃避
不嬲大逃殺驚就係要用盡方法頂到最後
只係apex 個pace 快好多姐
唔係就係想限制佢泛用性咩
打唔準冇得無限鳩射刷傷
打得準本來子彈消耗都唔會太誇
雖然佢可以改到電能步槍咁一槍用3/4發重彈
真 上返鑽了
如果wingman改曬做狙件狙彈,長弓就變咗佢替代品咁
個感覺同EVA-8一樣有和平一定轉
長弓射速冇咁快 DPS低啲 同埋小幫手執少好多配件有支好鏡就完全體
射速換彈開鏡移動腰射都贏喎
Ser大爆炸
點會代替到
mande上身咩
今季上鑽無望了
打左4個鐘跌400分
唔好放棄!有運有手感四個鐘可以升800分
係discord同個大師3排都冇加過分
想問仲有幾多日完呢季?
琴晚單排打鑽場俾堆大師頂獵車返落白金
驚冇時間打返上去
唔撚打了
又跌多200分
就快白金4底分
近派先開始discord搵人三排
好睇人,如果有好多交流有feel既就好易上分,冇咩2句好冷場就好難排
打咗成個星期上上落落跌咗700幾分,同有feel既排三個幾鐘就加成千幾分,個實力白金到大師都冇所謂,最緊要係打到有火花
今晚場場都-44
連續十幾場都有
佢sweden mp都係用緊horizon
今次champ用caustic唔掂希望佢轉返horizon
勁到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞