[KPOP] K-POP 2022討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
真係因為樣, 有話題,有收視
個參賽者本身拍左個比賽招募cm
有網民吹奏,佢先參加,佢完全無表演能力咁濟
嗰個係3年級架喎
你撈埋做同一個人 咁都得嘅
我知兩個人,我回上面有巴打話小娟唔鐘意人地靚
2018 cls 唔怪之得之後Mina 定延陸續出事
Chur 到盡
所以佢哋全員續約真係好驚訝
俾著我會揀blackpink 嘅工作模式多啲,影下相睇下show就fatfat
可能twice賺得多啲啦,不過真係辛苦錢
Blackpink coachella 唱live 爆紅
Twice encore 唱live 爆紅
幾耐之前嘅報導
Yoona同Yuri,一個領舞、一個主舞嚟架
220730 Ailee更新IG官宣加入新經紀公司
【大家好 我是Ailee!去年這個時候傳達了宣告新開始的消息,與一起度過一年的《The L1ve》的專屬合約到期,所以現在轉到新的經紀公司。首先想對一直支持我 喜歡我的粉絲們說 我以後會加入的新公司《POP MUSIC》努力成為更加成熟帥氣的Ailee!真心感謝大家一直等待我,相信我的Aileeans,我愛你們!! 💕一年以來一直陪伴我們的Ravi代表,以後也會一直支持你~ PS 今天的粉絲見面會非常開心~ 大家回家路上小心~!!】
同埋JYP係特登少幫佢哋接個人job,等佢哋個人同團隊嚟比,對大眾係少啲知名度,咁個人無咩發展,又唔想咁快退休就自然會續約,係而家先幫Nayeon出solo
有冇人覺得佢哋成班襯唔起名牌
早幾年快手D 幫西女人出solo
咪可以放番團個centre 位出黎囉
都唔知等咁耐做乜
團歌又可以其他人企C
唔使放。
nooooo
裕姸係 MBC 明做9佢,唔俾佢出道,但佢會下年係Triple S 出道
呢啲嘢係夾硬做出嚟嘅啫
到時真係要賣廣告一定可以拍得出
我唔覺得BLACKPINK特別High Fashion
Tzuyu 啲廣告炒哂喎
第一張咁崩壞
Twice一姐又輸?
仲講緊twice overworked
18年都4年前啦
Twice最近呢三年都係每年最多兩次韓comeback 啱啱好啦
好似bp 咁兩年先出一次歌fans係咪真係接受到 好似成日叫春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞