[KPOP] K-POP 2022討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
Bp驚左ive只敢用先行曲試水溫
你錯啦 係驚咗全世界 所以匿埋咗兩年
Top Artists on Youtube South Korea (07.22 ~ 07.28):

1. @aespa_official (=)
2. @limyoungwoong (=)
3. @_IUofficial (=)
4. @IVE_twt (+1)
5. @NewJeans_ADOR (NEW)
6. @pledis_17 (+2)
7. @G_I_DLE (=)
8. @BTS_twt (-2)
9. @psy_oppa (=)
10. @ITZYofficial (-6)

都未出道就第五
19 先行曲
26 cb
紅咗了
打晒兩邊
starship真係用心捧IVE 宇少cb勁hea
budget明顯有差異
Blackpink都同一個星期我T寶就真係0一位
銷量音源都一定畀另外兩隊碾壓
又唔係咁講
宇少未加璉靜個陣頭幾隻MV同teaser都好揼本
拍哂前導又小電影咁
同loona一樣玩哂星座concept又平行時空之類
同諗住加埋佢璉靜之後可以再上
無啦啦走左三個中國人淨低10個
之後就無哂起色
根本就係Lovelyz 2.0
TWICE 一定flop 呢啲霉團冇人理㗎啦
頂咩
好波
星船傳統習俗嚟嘅
過多幾年有下一團 IVE就會有呢啲待遇

神顏
Lm
睇到想喊
唉是但啦睇化哂
唔同公司都算
星船幫我地證明左與其扔咁多錢去拍呢樣個樣
都唔夠你一首歌扑中左爆紅咁有用
見到Butterfly之後一首衰過一首真係心淡
宇少第一次cb璉靜已經喺度😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞