[KPOP] K-POP 2022討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
如果加多個YG……
nmixx 當年直頭未出樣都 成堆人係預購時買碟
更神奇
同連登仔一樣
油都係氣質黎
但leeseo普通人氣質,其他成員吸引好多
幾好笑
啊唔好意思你所講嘅最冇氣質嗰個手握最多代言連名牌都寧願搵個冇氣質嘅代言倒自己米
今年JYP音源贏番哂
咁佢靚呀,氣質同靚兩回事
名牌😅

話時話,我覺得幾似
玄學上年sm大回春
今年到jyp
【News1】[電視劇《奇怪的律師禹英雨》收視率再創新高(Netflix 7月31日為基準)]在流媒體服務平台Netflix上,目前具有高人氣並且成為話題的ENA水木劇《奇怪的律師禹英雨》連續4周穩居Netflix第一位。《奇怪的律師禹英雨》第一集以0.9%(以Nielsen Korea的全國收費電視家庭為準)開播之後,在第九集取得了最高收視率15.8%,刷新了紀錄。

代言人唔需要有氣質,多人識就得
乜你覺得嗰啲大陸嘅名牌代言人又好有氣質咩?
你比名牌更有品味更識睇人得未?
Itzy明顯已成棄團
投資落nmixx都仲有機會紅
但Aespa comeback咗3次都仲未爆紅,追唔上bp

投資落nmixx都仲有機會紅
但Aespa comeback咗3次都仲未爆紅,追唔上bp

https://youtu.be/Ml1ejtpQHJI
拍嘅廣告好符合佢輕度妹嘅形象
睇佢同金請夏好好笑
[KPOP] K-POP 2021討論區(38)
https://lih.kg/aMnmNOV
#31 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你上次收勁多負皮
無限次拎返f(x)出嚟打飛機
JTBC將推出新音樂節目《K-909》
預計將於9月初首播的JTBC《K-909》是為喜愛K-POP的全世界粉絲們準備的全球音樂秀。節目策劃旨在在各種音樂平台比任何時候都更泛濫的當今,向藝人們提供夢想之舞台、向粉絲們提供信任並享受的音樂。
《K-909》將打造首次公開的收錄曲、特別合作、特別編曲等能夠展現藝人多樣音樂世界的舞台。另外還將製作展現藝人為了準備這個舞台而努力和苦惱的紀錄片形式的視頻,讓粉絲們能夠完全感受到他們的真心。
Newjeans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞