[KPOP] K-POP 2022討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
上上上
NEWJEANS大發!
閔熙珍拎住籮底橙都變到上菜
Daddy乜ace都可以搞到柒過出道前

Tomboy頂唔住了
有teddy oppa producer 同啲fans餓咗咁,有信心嘅
How you like that餓咗一年三個月都PAK,今次仲要餓咗兩年
其實BP都係去到第四次cb dddd 先真正爆紅登頂嘅
Newjeans算唔算係證明左歌曲質素先係一切嘅根本

出道前0宣傳,有幾個成員連樣都未比人認得清,都可以有呢個成績

特別係jyp 唔好再搞咁多花臣啦,揾啲好歌比nmixx itzy 好過啦

雖然依家都係言之過早,但希望newjeans今次爆得起,可以改變依家拼接曲呢個潮流 好多真係好難聽,loop唔到
dddd係第三次cb
大公司 + 包裝
歌曲質素係bouns only
5個素人出道歌空降仲高過IVE 同LE SSERAFIM 呢兩隊本來就有一定知名度嘅成員嘅組合
閔熙珍嗰名已經係宣傳啦
再搵pr係theqoo狂出post上hot
唔知點解jyp而家搞comeback越嚟越罐頭
每次都早成個半月前就已經開始宣傳 拖到勁長但連續幾個禮拜每日放張相又當預告 設計做得柒唔入流 又會突然放曬成段chorus出嚟 拖到去真係cb嗰日已經完全零期待感

唔轉下條formula遲早三大不保
佢個朵真係好響
0宣傳
你以為theqoo上hot有咁易咩
又唔係pann
THEQOO水軍多過PANN啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞