[KPOP] K-POP 2022討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
Rocket Punch有冇Rapper?
AOA出身申智珉參加女團Rapper競演節目,時隔2年回歸!
出發往日本的張元英,美哭了
真係中
有d睇頭wo

有咩問題?
女團主Rapper們的vocal競演節目
JTBC《第二個世界》目前陣容
Wonder Girls出身 宥斌
AOA出身 智珉
MAMAMOO 玟星
OH MY GIRL Mimi
宇宙少女 EXY
Billlie 文秀雅
一共8名參賽者,目前通過公開的音源推測出了其中6人 ​​​
玟星
kwon mina真係老鼠屎
好彩智珉冇真係退出娛樂圈
Queendom line up

集氣 Dami
呢個真
睇番參賽名單原來第二季billlie個moon sua都有參加,仲要係第三名
預測list要加番佢
sohee?
不過rpc就算把啦
季軍係孝琳喎
當年yezi勁可惜 sua嗰陣無咩料到
就咁聽已經食緊fing頭丸
有EXY同星已經即係唔係競演變左交友節目
走Jessi因爲睇漏咗原來係限定女團rapper
jimin已經中咗
加番幾個老團成員同moon sua & yeeun,最終list:
娟姐 LE mimi 彩英 Exy Dami 玟星 孝淵 留真 Yeeun Moon Sua Jenyer/Jiyoon Yubin Yezi 孝琳
估呢度至少中五個
Idol Group songs to spend at least 20 weeks on MelOn Weekly Chart Top 10 in history:

Lies @YG_GlobalVIP
Love Scenario @YG_iKONIC
Dynamite @BTS_twt
Lovesick Girls @BLACKPINK
Next Level @aespa_official
TOMBOY @G_I_DLE 🆕
屌出咗update list之後先見到
不過我原先個list都真係中咗4個,唔算9up啦
國嘻one top都冇份
sor睇錯咗,冇人識有第四都唔錯
覺得因爲係yg出身所以點都有少少bias
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞