身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
佢唔係即場果頁係唔會有依個icon
你就係入面做BU班友黎既?

最多都係解釋到佢咁做既濕尻原因
但都係濕尻
依家係改差咗喎
製造技術負債比自己debug
有兩隻整狗會app code9 偷偷甶負評
雖然冇用過個app ,但樓主講嘅幾個point 多數都唔係揼code 嘅人可以話事

By the way 第二點嗰個走馬燈超癲
垃圾pm先係問題
但垃圾到咁既地步
真係要入面做先知邊個錯
批果個直情庇護工場水準
有兩隻整狗會app code9 偷偷負評
呢個真係中point, 我都係要睇其他app check 時間
It works
網頁版災難嚟
但依到有人屌個goalX好多bug
其實啲app layout係咪css寫?馬會係咪將個checkbox由block轉咗做inline or inline-block?
實際上唔係內部根本唔知係邊邊搞出嚟定還是兩邊都有責任,但唔大大力屌邊有人出嚟爆料同討論

我都有講過批果啲正仆街
無論邊個部門主導

批果個一定係最垃圾果件廢物
依家個個都係咁
之前有取消球賽明明幾日後,都會第一頁show果個已經夠on9,依家改完仲on9,我就唔信啲阿叔唔屌撚死佢

佢賽果唔知點解死都唔搬埋去果堆tab到
買馬都有個新app racing touch了
個問題係你一轉UI 班老野又話唔識用
d code 狗未是9 但lor
之前登入未有face id 都用到燥
我都轉用GoalX算
至少三合一唔少問題係GoalX都唔存在
個公告都易睇啲
輸多贏小啦重要佢抽水先 立於不敗之地
都係唔明個正方框咩問題?
移上咗
未更新前唔係咁

更新前:
goalx 好用好多
大家一齊轉晒goalx
App又廢
波又開唔齊
亞洲盤水位又西又唔齊
仲要得一個盤
走地慢過閪轉轉轉
咁撚驚輸不如執柒咗佢
自己做獨市又叫人唔好賭外圍
有冇諗過係自己一手搞到冇人賭狗會
仲話開籃球 笑死人咩

利申: 唔支持犯法行為
原來真係咁撚on9屌你老母垃圾狗會
一年賺咁咁多錢都唔撚整好少少個app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞