身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
講左咁耐,似係UIUX同埋product owner問題多 design 唔比大改,layout唔比大改,呢d係product owner 話事,咁code9都冇得格硬話我要改就改,QA就pass到regression test就ok,design 同layout上technical 人邊有say

輸到傻咗呀?
啲賭狗智商偏低嘅
上面就有一隻話焗賭
笑咗 null
明明得第7點同補充果點係針對code9
其他果幾點都係講緊UI UX
同埋批果班粉皮

下下將全部野拉去code9想點
第七點都係product owner 話事,做到dynamic 姐係layout 同design同流程上一定唔同,product owner話唔好搞咁多野,咁code9可以點?屌佢老母定搶佢個位黎做

咁當然班code9都可能真係唔想搞咁多,是但就算 呢樣就要靠係入面做既人講下
驚蝕俾你丫嘛
開完1隻角封盤又要睇街外開咩水位
又要計抽幾多水 又要分析兩隊刷唔刷角
計得嚟開第2隻角球 以上嘅嘢又loop多次
根本就係驚死 驚蝕
執柒咗佢咪唔會蝕
屌佢老母,更新完d字仲細隻左,垃圾,愈改愈唔順眼
呢份
水晶宮 對 列斯聯 有冇直播
人地圍威喂文化先搞到依家咁
入去做一齊圍爐邊個都得啦
我仲以為咩漏洞咩api設計問題,你呢d關係ux design同pm事囉關曲狗咩事
所以除咗落注 應該無人會用黎睇
講得好清楚係邊兩點有機會關曲狗事
希望識睇字
絕對正確
不過你會發現香港既競爭力同時落後於全世界

中國美感Apps
唔洗靠個爛鳩app都知啦
你當我係低智賭仔呀?
個app目的就係幫人戒賭
code狗諗住唔中意就轉過份,點知發覺份份都係咁,同事放負話code 狗就係咁既命運,你咁有抱負去做pm啦,自此唯唯諾諾咩都話pm應承pm決定。慘
以為係啲咩高深野
全部都係講緊UI
辛苦哂
睇交易記錄個隻UX啦掛, 每次都勁撚唔方便
點解每次一定要開gps先可以login
好憎開gps
又chur電又無私隱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞