身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
好似仲用緊Android 2.x 做base咁
仲有個scroll 只係最近30日內嘅其中8日,咁個app整咁多年份月份scroll 把撚。仲又要心算8日多左就唔得。
D字細隻到仆街,你老母臭閪
落CR 又要UAT, 咁麻煩,不了
更新完咪又係咁撚廢
明明有啲波有直播同踢完一早出唒賽果都要核賽幾個鐘 你話狗會幾撚反智
goalX都垃撚圾嫁啦 新版係咁crash
maintenance error夠膽死係local儲唔係每次禁login都call api 搞到要重開隻app先login到
馬會係product owner話事
code狗係無權控制仲比人當垃圾
唔關code狗事
傻西馬會 咁不如直接一開就show 哂8日
你老母西 拎多兩日都唔得
垃圾db
間間公司IT都係咁架啦
香港做得幾年嘢就話唔想做technical甚至0 business knowledge

佢甘多年個睇賽果位都係廢到仆街
咩黎
IT9 : 慢慢慢改善先長做長有呀
2、5、7
最需要改善
想提番佢#1 個問題
唔係padding 搞到咁
係有個live score 先頂左個位
同UI UX design 有關
呢d肯定係費時d阿叔睇完唔買 所以唔整
內部仲on9, 某個億億聲大project 推倒重嚟咗幾次
好似唔少app都係咁
你咪屌囉
Approve 出街又唔係你地
班老細覺得咁樣最好咪就係咁approve 出街囉
果班老細撚屌撚識咩
從來出街個樣唔係睇用家鐘唔鐘意 方唔方便
係班on9 高層老細覺得好唔好

利申: 新App真係好撚難用
就咁睇goal x好用好多買波用goal x 買馬用racing touch 3合1個個留番俾啲廢老用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞