身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
介面十年不變
就係唔想你中即場
電話投注買波要用滑鼠慢慢同你搵邊場波 所以其實點講都冇所謂
UIUX 野 it邊話到事
之前係咪出左個專係賭波既新app?
改完user 又話唔慣話唔識用
狗會越改越唔User friendly
真心痴撚線
依家真係寧願不變
唔應該出得街既垃圾產品上咗production
其實都同個pm冇咩關係
好多時都係business user 決定
pm都係睇期睇錢睇人頭 feature 佢冇得左右

賺賺埋埋收埋咁多物業

孤撚寒到比D垃圾IT咁既垃圾APPS出黎
你估個個都想賭佢咩, 焗賭JA

你生活起香港咪又係焗撚住起大陸狗下面
出面所有外賣網禁一下就出哂
傻閪馬會 跑馬要慢慢等佢睇
goalx呢
以前講星期一x場y場,再串黎串去,佢揀到煩丫嘛。
佢而家咪逼大家就佢,以後講fb12 串 fb123,佢咪唔洗再搵,打字即刻出。但而家個indexing又設計得閪..
UIUX都係IT部門請人架啦
仲要pm批佢出街喎

我驚其實係請咗專人UI Design
點知啲developer話唔識整大modal出公告
跟住又話唔識sync 日子啲tab,啲tab最多整到咁,叫啲UI Designer唔識唔好咁多嗲咋
真 隻app入面想對下買過六合彩號碼都難
其實新舊並存無難度
可以學證券公司搞緊急防斷系統
特設兩款落注平台任君選擇
雙重保障,無懼死機

所以移咗民囉
見字輸多啲啦柒菇碌
其實好小事睇唔出
真係得有adhd先會著重呢D
比你搞馬會app就死得啦
七公賭錢都啱?
你有西錢移民咩
FF下好啦死基層
一禁起底制就起晒你底啦傻西
對六合彩又係麻鳩煩
依啲就真係有UI Design
有諗過度過
啲資訊係根據返info priority 去做

叫做有帶腦返工,唔似依家個main app衰撚過中學功課

當然都帶進步空間,但至少見到有effort。

但最弊整完自己on99一個app
睇撚死上頭叫試做,又唔放資源落去整埋賽馬同六合彩,又要驚style一致

都on99,叫個UI Designer 設計埋賽馬同六合彩style一致返,啲UI function內容唔改有幾撚難呀,改CSS only 懶撚過閪又唔用腦
goalx好慢 新馬會app更新完流暢左好多 轉頁按入去退出都明顯快左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞