身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
啲Manager個個得把口9Up
連Cap圖都要人地Cap俾佢地
個個好撚似殘廢咁開口send email就算
永遠唔會見佢地落手落場做
落到注睇到野得啦..
整靚D又唔會多人用D
你都係落完注off左app
點會長期留係個app度
但依啲解釋唔到啲css依鑊更新係咩玩法喎
唔做唔錯
然後走去搞爛啲spacing係想點
支持爆多啲料
係到發洩你既不滿
更新左之後真係弱智, 而家分日子12點就第日,完全睇唔慣
啲電視成日講幾時凌晨直播
星期六凌晨要去返星期日個頁搵, 亂到嘔

我想睇兩對近況(而家直頭壞埋)又要我入多頁睇哂成場賠率先有粒icon仔比你㩒. 還我按咩對咩直接睇到
而家web 版搵唔到直播頻道, 好煩
證明狗會IT 係唔L 賭波
其實唔太關it狗事
狗會有個部門專做customer experience 個女dept head深得division個大佬歡心 佢想點改就點改
況且個大佬一早想棄用藍色呢隻app同重寫過個website 只不過太多賭仔習慣左用佢 所以近年幾季先係咁叫人用racing touch同goalx 冇再推廣個藍色隻app
我當真係一季甚至一年加一個feature
That’s fine 獨巿係串啲

但啲新野唔是整到咁既質素掛
好失望 個APP我有份比錢整
狗會個網頁版一樣咁閪
冇深究佢地係咪webview啦
如果係native 就唔關css事 因為native app就冇css既
其實出得街 所有野都sign off 晒嫁啦 designer/bu覺得冇問題咪出囉
你唔係入邊做 你唔知呢個係係requirement黎 dev正常都唔會無啦啦郁d UI if no change 唔會無啦啦改d唔關事既野跟手比人屌
做左IT差唔多十年 大把user多d on9 requirement,有時無啦啦改柒佢都有
對佢黎講有乜所謂
最緊要今年洗晒d錢 下年再拎過 舊野柒都冇impact
我想對六合彩
要入去戶口記錄背自己買左咩number再出去睇
可唔可以一版做哂
定係我唔識
你估個App嘅User係得班後生咩
班阿叔先啱啱學完點用個App,你再改咪畀班阿叔屌撚到反艇
個Design戇鳩,你最多上網嘈兩句
改完之後用唔到,跑馬臨開閘前一分鐘補唔到條飛,班賭唔到錢嘅阿叔可能會拆鳩咗馬會
班友肯定唔係賭開錢
香港9成9 App 都係咁垃圾0UX

暫時覺得HKTV最精彩,個UI flow 真係On9到震
佢改到好怪,d字好似仲細左,又多垃圾波,搞到唔想買
個垃圾app係咁,如果隔咗幾期先對,仲要幾日幾日咁搵,勁撚反智
改左啲阿伯唔撚識用啦
陣間多左投訴又要教
少左人用 條數邊個孖飛
有時我寧願開網頁版睇喺app睇要睇成分鐘
個問題係愈改愈差,改黎做咩?

求撚其你地賭仔keep 住送錢就得啦
又唔洗同人鬥
個app 有咁垃圾得咁垃圾
最好買到燥燥地,仲唔覺意買大d添
啲阿叔而家已經屌到反艇啦,話要投訴又盛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞