身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
點解更新完 一禁足智彩就彈app?
砍左啦
GoalX 咪新野
個重點係 獨市野 佢整得幾差都要用
download goalx啦
呢個app淨係俾D阿伯買馬
大改搞唔掂
索性整咗個新app喇
但又唔可以點宣傳
咁你想我點
屌佢最戇鳩係撳咗另一頁返返去主頁就要重新睇過 屌佢老母又唔俾人哋自己掃
3合1app 一日未死都未算係砍, 真係砍就出過隻3合1啦,3合1個定位同馬app波app唔一樣,但佢會食左另外兩個新app客群

佢係做到3合1垃圾谷人用 racing touch/goalx

唔係新app點上數 justify返 roi
每次買完六合彩要check真係麻撚煩到
it 狗 not artist / visual designer
分分鐘個layout佢地冇say.

樓主自己強迫症就唔好迫人啦
馬會攪手打個和,平時派曬錢比你地,冇錢寫app
六合彩無得自動核對號碼
依家連咩台有直播都睇唔到 戇鳩到震
仲有
我唔知係咪淨係得我係咁啦
撳去賽果嗰一版
佢default顯示幾日前嗰個result
佢應該係show緊佢record入面最耐嗰日嘅賽果
我每一次睇返最新踢完嗰場波幾比幾
都要揀多次日期

大佬呀 幾日前賽果有撚用咩
我要睇岩岩場波踢成點呀
好老實講雖然9次都睇其他app
但有時踢完成個鐘 你彩都派埋咪諗住喺埋你個app睇
點撚知勁煩
以前都唔係咁
好撚On9
android 2.0既app 咁
睇死係因為user可能唔少老人家 要support到好舊version 既OS
所以都唔多敢update

不過馬會IT不嬲都狗都唔屌
之前有agent仲話係one of best employer in HK
Designer嘅錯又怪IT9,真係搵狗做
GoalX
成日幫啲老嘢講改咗唔好用
但冇人講點解啲字體冇得改大
我老竇成日屌啲字咁撚細又唔俾人改大
可能係幾多老野用個app先唔敢大執個UX
你知一大改啲人就鬼殺咁嘈
突登架
有咁麻煩整咁麻煩
等啲人冇咁易賭錢
間接少啲人輸錢
做得好既app洗撚哂好多時間學咩
淨係做好大家留言果啲野
都有讚無彈啦
係 UI問題係client自己要求/收貨 樓豬感覺唔喺呢行做
正宗又要驚你chur佢db
又要唔幫你整好少少frontend
學到了
篇野應該睇過3次
每次重睇都係一次新既學習
香港成功之處就係將d責任分散
等投訴個個人根本唔知責任係邊
你以為係A責任,另一個以為係B責任
好似呢個case咁
樓主就話係IT9問題
你就話係designer問題
但背後分分鐘係同一個人
然後其他人就講其他野
令到責任分散晒
咁就應該負責任個個相安無事喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞