身為一個it9話你知馬會app有咩問題

279 回覆
656 Like 25 Dislike
ux designer 話到事咩?
最後咪又係 老闆/marketing/trading 話事?
其實UXUI都係睇對象邊個
如果啲人唔care點解要比錢整
試吓而家整到天花龍鳳,睇下啲呀伯屌唔屌死
我諗問題係用慣同埋冇取代
你話deliveroo做到咁啲人就用foodpanda就話
屌鬼咪又係要用,所以狗會咪咁西

但冇得怪佢,點解要改善學樓上講,後生咪去用goalx,賭仔就係咪都要用,右上角粒投注仔唔壞就得
On9仔送錢俾馬會使
2真係柒撚到
勁似細個用dreamwaver整既走馬燈
成班死廢老思維
十幾年前黎講,呢啲識郁嘅文字係好fancy
應該條款寫明一定要show出黎,我覺得入賽馬,波,六合彩就即刻出個相關公告再比你close仲好
我諗Code9都係睇上面做人,咩都要過應加柏果關
講真個句個apps做到晒你所講既野唔會令你賭多咗錢
狗會唔係focus 係賺錢
藍色隻app 大大話話無十年都八年歷史,睇怕想大改都改唔到,但又唔肯砍掉重練

新app就似係 product owner又唔想設計抄足出面d app所以做到天一半地一半
賠率又唔吸引
App又搞唔掂
最撚戇鳩係網頁版先睇到場波嘅詳細賽果同最後賠率
做咩免費幫馬會做QA
個app點差你地都用反正
做咩要整咁好
打code唔代表識design,呢d大project其實要分兩個team,一條team負責UI/UX design,另一條team負責dup code,仲要分iOS同android。成本低將貨就價就會變成咁。馬會有錢唔代表個project有budget。
其實除咗app垃圾
連網頁都係
而家係咁開埋啲低級歐協聯俾人賭
但我搵埋佢外判出去嘅網頁都搵唔到任何可以度到場波嘅數據
一味話更新維護
你老母咁更到幾時呀
老老實實 你要諗下用既係咩人 一班阿叔 阿伯識用已經還神 無喇喇大執 搞到班人 唔習慣而唔用唔會係馬會想見到既
大公司咪又係一層壓一層,中高層做 yes man先升得快,老闆話改乜咪改, say no 俾反意見注定無運行,不如快快講句大人英明

根本呢個就係係社會風氣來,近年愈來愈勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞