喺英國返咗一個月M記 你問我答

596 回覆
317 Like 24 Dislike
多唔多Karen西客
最on9係啲東歐印度同華人
個個以為間舖頭佢有份咁
係咁叫人快啲快啲
屌你老母部雪糕機慢呀
我點出快啲比你呀
drivethru又有單 delivery 又有單 front又有單
但又要個做晒drink shark flurry frappe
你老母閪咩faster faster 比多個人咪faster 囉
已經係香港速度仲比人屌慢 真係好撚on9
多 咩人種都有
但都有好多好nice
50比1左右
過得去讀書應該屋企有啲錢嘛諗住
我初初學嘅時候都冇話要用機轉,係後來間唔中話要開機轉。但其實都幾嘥時間下(一兩杯就還好,忙起上嚟十幾杯等住整就⋯)同埋我覺得用機攪完好似融咗咁⋯試過用機攪完有客嫌杯雪糕融咗要整過杯畀佢

淨係講價錢應該wrap of the day 嘅 medium餐最抵(好似£3.X)其他medium餐好似都要£4up。down M記app間唔中有啲優惠,好似我上星期買咗99p big mac
London食住車貴咁多
你個名
點解大薯仲少過中薯
有款包叫Chicken Legend雖然唔知點解叫Legend
巴打都返M記?
我估係英國人唔食得辣kfc d hot wing都無香港咁辣,大概黑胡椒咁既辣度
因為因人而異 佢地有個standard
不過永遠都唔理 加到滿一滿 等啲客開心下
有時我會放個6 nugget落個4 nugget happy meal盒度
不過純報復心態
係咪得香港先有朱古力新地?上次見menu好似得麥旋風
有分spicy mayo 普通mayo 同bbq 醬
印象中個朝apply(網上填晒資料)嗰晚就send email叫我揀interview日期時間

可能我返緊個間真係好唔夠人,而家有啲日子都唔係好夠人手搞到每個人要做多好多嘢
之前有個mcspicy 辣過脆辣雞腿包
根本唔辣
個 hot 真係熱咁解
Between KFC 真係食雞翼穩陣過叫 pieces
十次有九次都係鞋同嘔嘅雞胸
你可以試下問佢個麥旋風唔要topping 之後加chocolate frappe 個醬落去得唔得
不過都唔會好似香港個啲咁好食
我唔係好知以前係點。但而家做係落完order先整,所以快極有限
有頭髮邊個想做老麥

絲打使唔使洗爐嗰啲
定有專人負責
其實係冇一間分店夠人
做得野既都轉工
留低個d個個老弱傷殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞