康城峻瀅海茵9

1001 回覆
34 Like 5 Dislike

1001 左,見無人開我開

1. 得0.05條鐵,非繁走一班車要等10分鐘,無車出北角
2. 得個商場仔,入面仲有馬會
3. 附近冇公屋冇配套
4. 泥頭車出出入入,大塵
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
8. 有方國珊係到
9. 有TV Buddy
10. 無入境署大樓 換證唔方便
11. 冇濕貨街市,得一間超市啲鮮貨好貴
12. 會停水,可以感受老撚套嘅獅子山下精神
lm
出面條白咭洗完版未
出面有個ching話marini 係排第一
MONTARA 園景戶呎價創新高

中原地產將軍澳都會駅第二分行高級分區營業董事伍錦基指,中原促成為日出康城MONTARA 2A座中層D室,實用面積363平方呎,向東北,望內園、山景,6月以788萬元放售,現以735萬元易手,實用呎價20248元,為屋苑呎價新高。原業主於2019年以578萬元購入,持貨3年帳面獲利157萬元,升值27%。

https://ps.hket.com/article/3297515/【直擊單位】將軍澳又多一個呎價逾2萬屋苑%20%20MONTARA%20園景戶呎價創新高?mtc=60033

康城業主又J 樓價慢慢等地鐵啦
峻瀅業主知唔知海茵條橋幾時駁好

條橋駁入商場係咪都市傳說嚟
康城會德豐盤唔係都有全籃球場?
點解講到marini 獨有咁
5期向將南前排賣成820 幾 其實都幾痴線
峻瀅海茵係咪應該要自己有個po, 成日扮康城
出年年底起好一半
但花海果段連日期都未有,結論姐係哂鳩氣
要啦,成班孤兒仔扮哂蟹
Post名應該改做‘’入到日出公園既同我入黎‘’
嗰隻應該係康城暫時最優質一房 之前升得快都正常
Montara 冇
因為太古城真係太古區,
峻瀅只係近康城,但佢係將軍澳區絕對唔係康城區

如果峻瀅都叫康城,咁TVB都可以叫康城啦!
你都痴撚線
你話峻瀅唔係日出康城就話姐
講到連康城都唔係
10分鐘路程行到去地鐵站都可以話唔係康城
盲反到咁
巴打你住峻瀅?
咪理佢喇 根本有班人特登玩撥火
735 真係低喎
屋企乜乜乜果條友搞事
好撚癲剛需多到咁
凱柏峰賣左8成
其實唔係咁鍾意M記啲廁所要經房入, LP6 同晉海果隻側好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞