新世界係咪換左老細,作風咁似外國公司????????

689 回覆
1337 Like 45 Dislike
除左間一田
shk啲選舖唔夠k11咁印象深刻
恆基中環地皮係唔係就係而家起緊嗰度? 中環望過去已遮晒力寶
條友先醒,都夠膽講佢係咁多個有錢仔來講最醒果班
下之前唔係話好陰好邪 周身唔自在㗎咩
而家咁快轉話好睇
仲要夏天三十幾度熱到中暑嘅日子
之前去睇戲, 連最多後生會行嘅log on都執埋, 其他boutique又怪怪地, 冇人行
商場收租收唔返?
例牌金白色+一田
成班每月得果1,2皮人工
係度擔心人地食唔飽著唔暖
後生先有活力膽量去創新

可以望番下政府行會,十幾廿年都係個班人,職位交替下就當新官上任,所以香港先越來越退步
幾年前九倉太子爺都OK㗎, 我最記得佢落水救人
呢個唔關公司制度事啦
直程係香港本身甚至asian工作文化出現咗問題
理得佢搞PR定點 有大公司行頭算係咁
利申日本社畜一樣都做到訓係度
最鐘意搞nft
之前佢都有入手soci-fi Monaco yacht
仲有課金castify
但而家海港城都仲係咁多人
K11好行太多,isquare主打唔係商場
似d搞藝術架仔
有一層仲要獨立洗手盤
恆基成日賣埋啲H collection 湯房真係印象麻麻
長江樓係質素差,但第一水買既聽講好多都係賺到唔錯離場,但恆基啲百幾二百尺湯房真係唔知邊個接手,比我印象恆基真係賺到盡。

新世界又好似唔等錢駛咁,當初柏傲莊個價真係平,可惜個商場係黨鐵做,如果唔係應該會多個K11 Tai Wai
個老細幾有心做 K11陣味我無意見
但個商場幾特別 同埋個戲院第一次入場覺得幾驚喜
shk d鋪,背都背到啦
uniqlo muji watsons manning
野食就美心個批,加個牛角
見到個地磚都知係shk場
vcity v.walk根本係一鳩樣
prenetics 都汁左唔少啦
反而海港城堆名店會唔會轉晒過去
最有錢個堆酒店半島,瑰麗同尖咀堆新樓
過去musea仲方便過去海港城
因為一個海港,只有一個海港城
就算冇其他商場咁方便,佢都係咁多人
長期多人 仲有駐場清楚 咁都搞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞