新世界係咪換左老細,作風咁似外國公司????????

689 回覆
1337 Like 45 Dislike
真係為左佢間戲院, 特別係Imax, 先會去isquare
明明係正地鐵上蓋都可以咁多年都死場
唔洗你呢d人擔心啦
好多鬼妹添
本身有high tea同幾間貴價餐廳,好多女女都會打扮去
鄭志雯好似幾有腦
連登仔不嬲乜都踩架啦 眼紅新世界姐
藝術既野佢地點會識
九成十係,因為依隻雲呢拿係專登法國搵香水師調製,出面買唔到同一款
其實有幾多個K11
我見機場好似有個 北角定唔知炮台山又有個
遲下約fd去K11等
一個去左機場一個去左尖沙嘴 仲有個係港島
改個叫K21 K31易認啲唔得咩
D2?
勁似日本中野個百佬滙商場
isquare完全on9 個位咁靚但入面間隔西到一個點中間咁大個範圍吉出來又唔見佢搞event 勁多位浪費來做上上落落 成個場無野行到一個點
皇都戲院重建項目都係佢哋 。
幾欣賞佢地拆之前整靚左比人參觀影相。
升五成都係因為開幕以來佢食正反修加武肺
識人係入邊做,盤數一啲都唔靚
如果當初唔拆間Hyatt食正自由行果水一直做應該仲好搵
isquare上面啲餐廳好旺嘅咁
講蝗語仲多
唔好講呢啲黎打飛機

係咪主動申報邊個知…

同埋成件事係監察制度有問題
唔好spin 去主動申報度
淨係會去睇imax 次次都搵唔到直上個入口 慢慢un扶手梯上
K11 Skies
K11 Musea
K11 Art Mall
K11 Atelier Victoria Dockside
K11 Atelier King's Road
大劉份身家比甘比兩個
長江除咗長江中心外,所有野起前都諗住價岩就賣。
根本唔會同你講質素同設計品味,最緊要起得快同平,利潤要高

新世界果年轉軚撑689之後係大陸同香港都大展拳腳
香港啟德,機場商業城好多野依兩界政府明益佢地

同埋新世界D野玩放租一世,佢上一代新世界中心死場成20年
同其他樓形象都唔掂。轉過包裝玩法,洗下底,順便踢走呀爺時代地產批人。唯一無變都係笑裏藏刀,以前就2008蒙能,依加就拍x莊。間上市公司唔係家族最大收入黎

私人野係英國先賺最多
但都唔會見好勁嘅排隊
佢4.5都係限hq個堆
基層繼續返5.5 6天
如果想坐最高果條電梯就一定要去戲完睇戲,因為永遠都係向下行
佢啊爸仲後生喔,咁快唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞