新世界係咪換左老細,作風咁似外國公司????????

689 回覆
1337 Like 45 Dislike
睇佢之前汀蘭居一有得轉抗疫酒店就趕走d long stay 單野,就知佢幾on9
師兄識啲嘢
如果海之戀俾埋新世界
荃西樓價可以再升多2~30%
同埋去柏敖灣段路唔洗咁辛苦
仲可以整到好似將南咁中產feel
連d 樓改名都一個系列咁睇個名都認到係新世界樓,間間有自己主題好有諗頭
2017年12月9日獲法國政府頒發法國藝術與文學軍官勳章,以表揚他在中法文化交流作出的貢獻。
著7少少都唔敢行入去
計一計條timeline 果陣應該已經有人接觸/搵到買家接手間酒店 佢為求甩手梗係嗱嗱臨踢走啲客啦 仲講咩branding
而家海港城感覺同朗豪坊無分別
只係一個有賣名牌既朗豪坊
I square 最多人去應該係樓上個canon維修中心
一個星期五 half day off都算係咁啦, 你仲要係「識人」講, 都唔知d料有幾堅
就係噤先on9,俾多少少錢賠俾佢地送走人咪好,搞到上晒新聞報晒狗,幾撚樣衰
有無人知果隻雲尼拿香味係邊隻牌子?
其實幾正
其實真係唔係好明點解咁多人去可能真係貪新鮮,啱啱開個陣d 餐廳服務好普通裝修靚得黎好土豪大陸feel, 真係靠個咸濕浴室引d 女去打卡
大撚把錢
點都敗唔哂
依家咩財技股追返個源頭,就係佢伯爺
數字遊戲兩嘢返哂嚟
佢要面啫
做埋的門面野
有冇諗過人地個商場係整黎比自己relax,或者當玩經營game咁搞
上面都講過人地賺錢唔淨係靠個商場
其實大地產商有輸過咩
扮送外賣囉
就係果少少錢都賠唔起

當年搞棟The Wave果陣明明好地地 點知佢咁屎窟鬼走去將買落果堆工廈活化做酒店 果陣自由行都半死啦
好撚多支那人住
其實比長和起都無所謂 反而係個商場歸返長和先搲晒頭

港鐵自己做返都唔會咁頹啦

就連新世界都拎唔到大圍站商場
無話佢輸

不過可以拎到啲地標project 做 啟德體育園又中 航天城又中
佢有時會播indie歌
聽到個下好正
留完之後個樣有feel好多
就係佢好想好想做到咁 連路人都睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞