新世界係咪換左老細,作風咁似外國公司????????

689 回覆
1337 Like 45 Dislike
但就唔會比doki ed咁柒既舖開係個到
喺連登你唔係屌柒一樣嘢,你就係打手
都係,仲有新鴻基?
咁應該比wheelock起啦…
iSquare咁多層設計邊有度引倒人流
唯一方法都係類似Megabox有大型鋪頭租2,3層, 塞滿無乜人上去嘅高層
其他鋪主力發展下面果幾層
根本佢用置富呢個倒模包裝, 個形象已經變左垃圾場
樓嘅就一定係佢
但係場嘅話佢最近好似搞爛咗 eg.將中同天晉匯唔掂
不過佢啲商場好大眾化冇乜特別唔算差又唔算特別好
你見識少姐 成個場啲brand香港未有引進已經識曬啦 公屋仔,仲係度落優越感
係呀 形象工程做得好快

對內有冇做到就得自己人先知
自爆廢老 原來油車係有錢人 保時捷都追落後大搞電車啦
其實一個區嘅商場一定係有個基本貼地場>有第2個位先可以有高級場
咁樣先利益最大化
就黎開巧明街個商場肯定會高級過APM
冇連燈仔搞起個話題,PR點賺錢?
Megabox死場都救返
真係勁
佢開係觀塘只不過係serve九龍東同將軍澳嘅人 方便兩邊啲人
啲錢投資晒去外國啦 好似澳洲近呢兩三年有間電力公司alinta 冇啦啦彈起多咗勁多人用 其實係新世界嘅
邊有唔掂, 將軍澳站佢5,6個場鋪頭大部分租滿哂
由地鐵站開始慢慢平民化鋪頭, 各類型基本商店比佢覆蓋哂
隔離Parkside, 帝景灣D吉鋪多到
你唔係諗住由地鐵站去到海濱全部大場呀?
咁佢無iSquare設計咁ON9, 又多層但係又唔闊落
加埋Megabox 10樓溜冰場成日打hockey咁熱鬧,
起碼都叫有人氣, D人都肯上去
傻仔
APM都有另一特色, 就有好多鋪頭開到夜晚11-12點
香港真係無其他大型商場做倒佢咁
大佬,已經比其他公司好好多,仲覺得唔夠?
連登仔都cls ,人哋肯出聲帶領下新潮流就話人只係做門面功夫,明明隨時自己做緊果份5日半六日無限ot 嘅傳統做死人港資
將中個場唔掂係人都知㗎啦
幾時講過滿租等於掂㗎
唔洗你講我夠知嗰格局
將中翻新之後啲人流走晒去將廣
將南唔多人行集中曬係pop corn,行到天晉滙冷清到不得了
你睇多啲tko討論區啦
邊個部門4日工?
同埋全部嘅員工都係「家人」
佢哋好重視家人嘅福利
而家都仲係keep住圍餐
無論你係邊個department做
都會包你食飯
星期六都OT緊啦
4.5日,收皮啦
D野係咪唔洗交先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞