新世界係咪換左老細,作風咁似外國公司????????

689 回覆
1337 Like 45 Dislike
連登仔同人諗賺唔賺錢
呢個好笑
可能靜雞雞換左係雞排妹
諗吓有冇得早收好過啦
有呢個offer唔等於享受到
K11正呀,勁多女昅
除左香討仲有咩活躍forum
好想知係咪真係連登特別多網絡自大傻仔
純官邊有再掂檔野呀,當年搞到老豆出山佢已經好無面,專心做富2代好過喇
個日去北角K11 大堂出入啲女得到喊
外國勢力
真係非常無知短視,香港被拋離唔係無原因
K11 musea其實起得幾靚,無野做鍾意係下面行下
乜都搵位踩
轉個頭就係咁send CV去新世界
但Adrian Cheng太鍾意果隻雲尼拿香味,所有K11既建築都狂噴,仲要香味濃度愈黎愈高

PS 識人K11 Musea做,聽講個商場Adrian成日落去睇,連商場個音樂playlist都係睇定,甚至音樂開到幾大聲都會理
多gimmick嘢, 但始終不及長和務實穩健
而家由鄭志剛話事
其他幾間都係一式一樣,得新世界係設計方面真係大膽好多又出色好多
起碼新穎d先啦
佢隻培樂多味真係搞唔掂
不過playlist都揀埋 真係幾有心
大家都係二世祖, 大瘤個仔廢咁多
唔知佢賺定蝕,但我幾鍾意去佢啲商場,容易免費泊車,又有得玩咩k dollar ,廁所靚,人又唔算多
成班垃圾自以為事 以為自己好撚醒
十年內因為廢老未死晒, 比其他不思進取既地產公司食住, 二三十年後, 廢老死晒, k11 musea 養起來既人代掌權有消費力, 就係收割階段
佢個樣都好startup
有無相睇吓
但就因為個playlist全部都係hiphop party 音樂,佢又要開到大大聲。近音響位果啲鋪頭就成日呻有客人黎要大大聲同佢地講野先聽到

不過當初開Musea我估Apple點都會租依個靚位,點知最後冇,哂左
呃 Tea 腥系列
識玩分餅仔遊戲, 政府一吹雞即刻科水支持, 呢單野好明顯又係政府揾私人企業做試驗品交差
其實係一件好事嚟,唔知D人鬧乜,有冇奴性咁重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞