裝修裝到咁 個師傅點過到自己?

371 回覆
322 Like 7 Dislike
唔係 不過黑心裝修佬都唔係好佢幾多
慘, 自己做左水魚, 仲要比條女笑
所以掂既裝修佬做到無停手 就係咁解
一堆呃飯食
沙田圍 全輝中心

果邊好多都係原則眼鏡兩房

不過睇佢個地台咁樣做 打通間屋都唔知為乜 又比個裝修佬水左
佢都冇話唔好...
咁冇計,華人父母唔會畀仔女做裝修呢啲低賤工種

只有讀唔到書既窮撚被逼入行,而窮撚父母都係冇學識冇學歷人格低賤垃圾人黎

搞搞下咪成行都係咁,高人工垃圾裝修,反正人少需求大議價能力係裝修佬到,垃圾裝修你地香港華人賤種都要硬食喇

香港人既共業黎
牙推
佢話人搵年紀相近嘅年青人 好好傾 中咗伏喎…
身邊好多朋友裝修搵師傅 搵到個後生啲嘅
一定比家人秒ban
一口咬定年輕啲就一定唔識做
結果轉搵啲老啲嘅 又係中伏
勁癲
張閪床要三萬
自己去淘寶訂 連埋地台都唔洗8000啦
又係黃師傅
黃師傅係香港裝修界清泉
雖然d裝修風格勁老土
但搵佢裝修細屋清水樓+去ikea買傢俬應該最好
其實都唔明, 十個有九個都係求其咁做....
個個講撚到幾巴屎閉,到你地自己係客果陣九成咪又係貪平差10%價都係要搵番d裝修做唔比design跟。

住宅裝修中伏冇一單係無辜嘅,d客全部抵撚死。

利申: 室內設計本行,照價報永遠唔同班爛鳩判頭鬥平,寧願接唔到都唔玩後加數。
幾百尺私樓,幾十萬貨仔唔肯比錢人跟,貪平比班老師傅做,後加數囉,唔包囉。

話要搵人跟果d一間屋又肯比幾多錢去比人跟,三五千就想有個專人幫你跟幾個月,肯接得你果d一係新人一係hea做。

呢行係咁劣幣驅逐良幣,有實力嘅多數唔做住家,熟人唔賺錢先接。

豪宅有數圍另計。
玩個女上男下 幾嘢坐就爆床
好多係撈唔掂先跟人去裝修
又懶又貪零技術
黃師傅我好耐之前幫襯過…佢絕對唔係黑店,執修又主動唔會借啲意cap水,但求穩穩陣陣搵佢裝修就一定無揀錯

但如果你對設計上好有要求,就要諗清楚會唔會接受到佢啲港式裝修風格。因為佢對設計上都幾執著,唔係你話想點就點。
第二個電話搵到依個人喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞