裝修裝到咁 個師傅點過到自己?

371 回覆
322 Like 7 Dislike
Worst case scenario
無良裝修佬+無裝修常識兼懶理業主
最慘你搵個貴都唔代表好既機率大好多
寫到天花龍鳳又點 當裝修佬傻既咩
contract sum咁細 咁撚煩連正當判頭都唔會做
你岩
我之前個裝修師父
貨真價實
一年365日 都好鬼忙
refer 左幾個朋友 佢都唔接
我呢啲叫謹慎啲 真係比貴啲搵高檔啲裝修公司

合約多數都係賣方準備架啦
唔準備都知有鬼
而家買隻貓都有合約比人
30萬都唔買份合約

上面個單無圖無合約比曬裝修佬設計
做成點都係佢話事

而家啲裝修佬 比到正常功課叫良心 咩世界

遇到呃錢無左十幾萬叫唔好彩 真係cls

如果係上面個單 仲要應該無途徑追溯
廚房都係
十分理想, 但業主都係選擇返2x 萬個間
我簡左服務門面好
真係好L多
個廚房盤 同 床板 好難頂
MAN K*** S**
諗起之前扮黃叫良xx修佬嗰間pk
我見過啦,比佢更離普都有,不過真係唔多,十幾年前同業主呢個單位差唔多,埋單50幾萬,個裝修佬帶我去睇佢啱啱完成嘅工程,睇完之後當然唔理佢
我覺得佢無奈咁順應個黃師傅講嘢喳個黃師傅唔俾面係咁屌,搵得佢執手尾又拍緊片,個女人唯有附和下以笑遮醜
我都認自己仆街但打嗰吓醒唔起 事後都覺得唔好意思
請問係邊間公司阿?下年屋企人有需要裝修
痴線我唔公開講啦一陣以為我做宣傳 你想知嘅留個tg啦
Agree 👍🏻👍🏻

兩日睇晒黃 cfu 成個踢爆 playlist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞